yamancım sen bir tahmin et bakalım kaç bizim yaşlar...delikafadulden
canımsın...öyle görüyorsan teşekkürler yamancım...opuyorumnanaktan1966 d.luyum ben de...biz yaşlandık tatlım...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]OLUUURRR kaydirigubbakcemile3
20 - 25 ARASI O ZAMAN :roflol: :roflol:
suyum pinarim hosgeldin canimcim opuyorumnanaktan
isimleri tekrar yolla ortim bir ara hallederim insallahzemuszemus
jazminim hoşgeldin dadlum...opuyorumnanaktanben de ruhen 26 yım dermişim....kaydirigubbakcemile3Ben de geldim amaa :gitme:
Yaman ben de 26'ya girdim:gitme:
Ben de geldim amaa :gitme:
Yaman ben de 26'ya girdim:gitme:
jazminim hoşgeldin dadlum...opuyorumnanaktanben de ruhen 26 yım dermişim....kaydirigubbakcemile3
ÜÜZLME HAYATIM ÇOK DEĞİL DAHA YAAA
SANIRIM EN GENÇ BENİM :roflol:
23,5 İLE ÖN SIRADAYIM kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ahh canlarım benim sizi çok sefiyom ben...opuyorumnanaktaninsan hissettiği yaştaymış...zemuszemus
sağol dadlum...bidenem...Şenizbizde seni seviyoruz ablamm opuyorumnanaktan
Biz de ablacım seni çooook sefioruzzzzzzzzzzzzzzzz:asigim:
sağol dadlum...bidenem...Şeniz
canım benim...Şenizsizler bana, ben de biraz size iniyorum...yaşasın dostluk...vereliniortak:asigim:
jazmin hooşgeldin cnmŞeniz
nasılsınopuyorumnanaktan
kızlar evet insan gerçektende hissettiği yaştadır:lepi:
sibel abla 2 tane kocaman çocuk annesi gibi değilsin maaşallah
üstelik kayınvalide bile oldun
sen de bitoşta öyle muhteşem bir enerjiniz varbiz burda bir çok şeyi kendi yaşıtlarımızlar konuşur gibi paylaşabiliyoruz mesela:lepi:
Sağol cansuyum...sen öyle görüyorsan ne mutlu bana...opuyorumnanaktanjazmin hooşgeldin cnmŞeniz
nasılsınopuyorumnanaktan
kızlar evet insan gerçektende hissettiği yaştadır:lepi:
sibel abla 2 tane kocaman çocuk annesi gibi değilsin maaşallah
üstelik kayınvalide bile oldun
sen de bitoşta öyle muhteşem bir enerjiniz varbiz burda bir çok şeyi kendi yaşıtlarımızlar konuşur gibi paylaşabiliyoruz mesela:lepi:
Evet ablacım.Önemli olan dostluk zaten.Ben burada edindiğim dostlarımı ayrı bir yere koyuyorum.Çünkü herşeyden önce dert ortağı oluyorsunuz...opuyorumnanaktan
benim için de sizin yeriniz ayrı cidden...her şeyi sorarım cvp alırım ne güzel...nişan zamanı suyuma az mı sordum saç, giyim-kuşam fln...kaydirigubbakcemile5
Sağol cansuyum...sen öyle görüyorsan ne mutlu bana...opuyorumnanaktan
benim için de sizin yeriniz ayrı cidden...her şeyi sorarım cvp alırım ne güzel...nişan zamanı suyuma az mı sordum saç, giyim-kuşam fln...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?