İzmir Sohbetleri

yamancım sen bir tahmin et bakalım kaç bizim yaşlar...delikafadulden

OLUUURRR kaydirigubbakcemile3

20 - 25 ARASI O ZAMAN :roflol: :roflol:[/QUOTE]
canımsın...öyle görüyorsan teşekkürler yamancım...opuyorumnanaktan1966 d.luyum ben de...biz yaşlandık tatlım...kaydirigubbakcemile3

OLUUURRR kaydirigubbakcemile3

20 - 25 ARASI O ZAMAN :roflol: :roflol:
canımsın...öyle görüyorsan teşekkürler yamancım...opuyorumnanaktan1966 d.luyum ben de...biz yaşlandık tatlım...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

HADİ YAAA YAŞLI DEĞİLSİN AMA CNM O KADARDA
SENDE KENDİNİ YAŞLI NİNE Mİ SANIYON HEPTEN

bitoşum ,sibel ablam yamancım hoşbuldum kızlar
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ben iyim sizler nasılsınız bakayımhihoyyyt
sibel abla tayin işiniz inşallah hayırlı olur:Saruboceq:
şu yüzük meselen noldu naptın:uhm:
bitoşum bende seni hep gözümde çıtır bir hatun olarak hayal ediyorumyerimseniben
yaş doğru aslında 25:lepi:
kızlar bende 30 yaşındayım:gitme:çok az kaldı hatta 31..
yamancım evet çocuklu kadının hali gerçektende zor..ben gece oturup kafa dinlemeye bayılırım..ama bazen tam herşey bitti azıcık oturayım diyorum birinden biri birşey için uyanıveriyor hiç belli olmuyor..dünde yorgundum zaten ama azkeyif yapayım dedim böyle oldu kaydirigubbakcemile3

suyum yüzük yok bidenem...gelmedi de...sadakam olsun...ama dün oturdukları apartmanın elektirği atmış nasılsa...TV leri patlamış...cumartesi akşamından beri elektriksizlermiş ve dolapta ne varsa bozulmuş...eee Allahın sopası yok ki...gerçi ana babanın kabahati yok ama iyi eğitim vermediklerinden çekiyorlar...:1shok:

jazminim hoşgeldin dadlum...opuyorumnanaktanben de ruhen 26 yım dermişim....kaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum ablam a.s.

Önemli olan ruh yaşı zaten aplacımopuyorumnanaktan

ÜÜZLME HAYATIM ÇOK DEĞİL DAHA YAAA

SANIRIM EN GENÇ BENİM :roflol:
23,5 İLE ÖN SIRADAYIM kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

Evet öyle gözüküyor valla...

bnde 87'liyimmm kaydirigubbakcemile3
bu arada bitoş ablam,sibel ablam ve tüm hatunlar çıtırız bizzz opuyorumnanaktan

jazmin hooşgeldin cnmŞeniz
nasılsınopuyorumnanaktan
kızlar evet insan gerçektende hissettiği yaştadır:lepi:
sibel abla 2 tane kocaman çocuk annesi gibi değilsin maaşallah
üstelik kayınvalide bile oldun
sen de bitoşta öyle muhteşem bir enerjiniz var biz burda bir çok şeyi kendi yaşıtlarımızlar konuşur gibi paylaşabiliyoruz mesela:lepi:

canım benim...Şenizsizler bana, ben de biraz size iniyorum...yaşasın dostluk...vereliniortak:asigim:

Evet ablacım.Önemli olan dostluk zaten.Ben burada edindiğim dostlarımı ayrı bir yere koyuyorum.Çünkü herşeyden önce dert ortağı oluyorsunuz...
opuyorumnanaktan

Merhaba canımın içi iyiyim ben bu haftaya süper başladım Allah bozmasın

Sen nasılsın canım?

Sağol cansuyum...sen öyle görüyorsan ne mutlu bana...opuyorumnanaktan

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…