İzmir Sohbetleri

sen ah etmesen de cezalarını bulmuşlar, belki de daha bulacaklar... klava:
ailenin suçu da var tabi, tamamı olmasa da bi kısmı onların
inşallah gelir geri ablacım bi şekilde :Saruboceq:
benim yüzüğün ederinden fazla masraf olmuştur sanırım...ne diyeyim ben onu haram parayla almamıştım ki...alnımın teri maaşımla almıştım...kız bu durmları düşünmez ama...mafoldumben

benim yüzüğün ederinden fazla masraf olmuştur sanırım...ne diyeyim ben onu haram parayla almamıştım ki...alnımın teri maaşımla almıştım...kız bu durmları düşünmez ama...mafoldumben

ah ablacım ya, terbiyesiz kız, nasıl utanmıyo ya klava:
o da en kıymet verdiği malını kaybetsin inşallah da anlasın :mymeka:

ah ablacım ya, terbiyesiz kız, nasıl utanmıyo ya klava:
o da en kıymet verdiği malını kaybetsin inşallah da anlasın :mymeka:
Allah ıslah etsin böylelerini...:Saruboceq:2 erkek çocuk yetiştirdim böyle şey olmadı şükür...Bizi hiç utandırmadılar...Allah mahcup etmesin kimseyi evladından...

Bize gezmeye geldiklerinde hiç oturmaz yerinde...bir o odaya bir bu odaya...bir balkona...bir cama...ben bunun peşinden mi koşturucam hep ya...18 yaşında kızın...annesi de demez ne dılaşıosun otur şuraya diye...şimdi onlar geleceği zaman ne yapacaım bilmiyorum...kafamçokkarıştı

ablacım temizlik yaptım de kilitle odaları
bütün çanta, telefon, takı ne varsa hepsini de kilitlediğin odalara koy...
gözün üzerinde olsun yine de benneyaptımki

ablacım bi de aklıma şimdi geldi, yüzükte isim falan yazıyomuydu ???
eğer yazıyosa çarşıdaki bütün kuyumculara gidip böyle bi yüzük gelirse haber verin diye rica etseniz
yazmıyosa da yine kuyumculara gidip bu kız yüzük bozdurmaya gelirse haber verin deseniz
olmazmı fisfisfis

ablacım temizlik yaptım de kilitle odaları
bütün çanta, telefon, takı ne varsa hepsini de kilitlediğin odalara koy...
gözün üzerinde olsun yine de benneyaptımki

eşim de öle dedi kilitle diye...bu defa da annesi neden kilitledin diyecek...hiç oturamazsın hep ayakta çünkü...geçen sene de oğlanın odasından 20 TL almıştı...klava:

eşim de öle dedi kilitle diye...bu defa da annesi neden kilitledin diyecek...hiç oturamazsın hep ayakta çünkü...geçen sene de oğlanın odasından 20 TL almıştı...klava:

:1shok: bu kız alışkanlık haline getirmiş ablacım ya, yazık ailesine belki bilmiyolar da böyle bi evlatları olduğunu :1no2:
sen ne yap ne et kilitle ablacım, annesine de bişey buluruz söyleyecek
ilaç sıktım falan, kimse girmesin diye şu bu bisürü şey uydurabiliriz kaydirigubbakcemile3

isim yazmıyodu ablacım ama ben gidip kuyumcular derneğine bilgi verdim tarif ettim fln...henüz haber yok...yalnız onun yanında bahsettim haber verdim bundan sonra polis uğrsaşsın fln diye...o gece hep ağlamış annesi dedi...neden ağladı dedim...bilmem çok sıkılmış dedi...annesinin haberi yok tabii ki...söylesem ıspatı yok...birbirimize girecez...mafoldumben

ablacım çok iyi yapmışsın... çok iyi fikir...
aslında söylemeseydin kendisine, ilk işi gidip satmak olacaktı, şimdi korkusundan satamıyo da
bu kızı kenara çeksen annenlere bişey demicem ama senin yaptığını biliyorum, ver yüzüğü mesele kapansın desen ablacım :uhm:

ilaç sıktım fikri ii fikirmiş...:lepi:alışkanlık ama böyle diyorum söylemedikçe devam ediyor işte...başka birinin BUlgari marka saatini almış...onlar söylediler de inkar etmiş, bağırıp çağırmış...annesi de kalkan gibi koruyor ya...şimdi küsler o aileyle...annesine dedim ki, bu ağır bir suçlama sen kabul etmiyorsun ama bir kızını takip et...herkes niye yalan atsın...ben de 2 oğlan yetiştirdim kimse öle bişi demedi dedim...yok o katiyen yapmaz..yalan da sölemez dedi..yarın evlenirse el evinde neler yapacak? onlar affeder mi? :mymeka:

ah ablacım ah, annesi de tahmin eder de, kimseye karşı utanmamak için anlamamış gibi yapıyordur
herkes evladının ne yapacağını ne yapmayacağını bilir
o zaman bence sen hiç annesini karıştırma, kızı korkut
gerekirse polis seni sorgulayacak vermezsen de, verirsen konuyu kapatıcam de...

doğru ablacım haklısın walla..ne diyeyim...:sinifsinif:

ben de çok iyi bilmiyorum ama polis onu konuşturur gibime geliyor, hem de bundan sonra böyle şeyler de yapamaz...
ama işte polisler böyle kayıplarla falan ilgileniyormu o var :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…