sende bende hoşbulduk sihirbende sende hoşgeldik kstmn37
hoşbulduk ablacım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın görüşemiyoruz pek..bi işe koyuldum büyüyecegım diye ugraşıyorum ama olmuyo cnm sıkılıyo offff:1hug:nurhayat hoşgeldin ablam...nasılsın? sen hep hüzünlüymüşsün gibi geliyo bana yaa...neden acaba? umarım öle değilsindir...opuyorumnanaktan
ne işine koyuldun yaa hayırdır...:uhm:hoşbulduk ablacım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın görüşemiyoruz pek..bi işe koyuldum büyüyecegım diye ugraşıyorum ama olmuyo cnm sıkılıyo offff:1hug:
pardon ablam yemege gittim geç oldu kozmetikişine girdim ... satış yapıyorum çok şükürne işine koyuldun yaa hayırdır...:uhm:
ne kozmetiği cnm?pardon ablam yemege gittim geç oldu kozmetikişine girdim ... satış yapıyorum çok şükür
ama üye yapmam gerekiyo onuda yapamıyorum
isim yazmak yasakmı acaba oriflame ablacımne kozmetiği cnm?
sagol ablacımda bana satıştan cok üye lazım bakalım artık türkiyenin her bir yerınden araştırayım en iyisidelikafaduldenhıı tmm nurcum sana hayırlı satışlar inşallah..bol kazançlar...burda onu paylaşanlar bile var kozmetik bölümünde...yasak değildir yani...:)) yakın olsak senden alırdım bişeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?