İzmir Sohbetleri

ÖĞRETıR MıYazdır

Yüreğim rüzgara tutulmuş cılız bir ağaç

Demek ki dallarına öğretememiş yeşilliği
Yorgunum
Haberler de kötü
Bunca yalnızlığı bileni
Hiçbir şehir kabul etmeyecekmiş

Bir bozkır gülümsemesinin az kullanılmışlığı
Bebeğini ilk defa gören annenin gözleri
Uykularını yatıştırır diye
Başka başka denizlerden topladığım yakamozlar
Bu topraklar kabul etsin diye
Yüreğimi bir fidan gibi diksem bahçeye
Dağlara yüceliği
Sulara maviliği
Kırlangıçlara gün ışığını anlatan hayat

Sizce ona da anlatır mı yeşilliği

nurhayat hoşgeldin ablam...nasılsın? sen hep hüzünlüymüşsün gibi geliyo bana yaa...neden acaba? umarım öle değilsindir...opuyorumnanaktan

nurhayat hoşgeldin ablam...nasılsın? sen hep hüzünlüymüşsün gibi geliyo bana yaa...neden acaba? umarım öle değilsindir...opuyorumnanaktan
hoşbulduk ablacım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın görüşemiyoruz pek..bi işe koyuldum büyüyecegım diye ugraşıyorum ama olmuyo cnm sıkılıyo offff:1hug:

hıı tmm nurcum sana hayırlı satışlar inşallah..bol kazançlar...burda onu paylaşanlar bile var kozmetik bölümünde...yasak değildir yani...:)) yakın olsak senden alırdım bişeyler...

hıı tmm nurcum sana hayırlı satışlar inşallah..bol kazançlar...burda onu paylaşanlar bile var kozmetik bölümünde...yasak değildir yani...:)) yakın olsak senden alırdım bişeyler...
sagol ablacımda bana satıştan cok üye lazım bakalım artık türkiyenin her bir yerınden araştırayım en iyisidelikafadulden

anam rakip firmayla karşı karşıyayyım şimdi napavaz bayanlar !
avoncuuu geldi hanımmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…