dree hoşbulduk ablacım...face bookla uğraştım biraz...seni bekliyoduk ablam hoşgeldin opuyorumnanaktan
karcım hoşgeldin ablam...nasılsın bakalım<? keyifler şahanedir inşallah...:Saruboceq:iyi geceler ızmırın guzellerı a.s.a.s.a.s
hoşbuldum ablısım hayırdır ne yuzugu?..dree hoşbulduk ablacım...face bookla uğraştım biraz...
karcım hoşgeldin ablam...nasılsın bakalım<? keyifler şahanedir inşallah...:Saruboceq:
benim evden yüzüğüm çalındı ablam yaa 15 gün oldu..senağlama.alanı biliom da ıspatı yok tabii diyemiyom..face booka yazdım...o da ordaydı o sırada...hemen kapattı çıktı pislik yaa..hoşbuldum ablısım hayırdır ne yuzugu?..
keyfım ıyıde ıstabula nazar degdı ablaaa bı yagmur kovayla su dokuluyo resmen suan korkuyom vallahı..:gitme:
dree hoşbulduk ablacım...face bookla uğraştım biraz...
akannehirakannehirakannehirbenim evden yüzüğüm çalındı ablam yaa 15 gün oldu..senağlama.alanı biliom da ıspatı yok tabii diyemiyom..face booka yazdım...o da ordaydı o sırada...hemen kapattı çıktı pislik yaa..klava:
ortim face book yayın yaptım yüzük hakkında...benim aldığını tahmnin ettiği kız face booktaydı...yüzüğümü alanı tutuklatıcam fln yazdım...hemen çıktı face booktan...bu gece uyku yok ona..
akannehirakannehirakannehir
bılıyosan susma abla yaa..
solesene yuzune karsı ama emınmısın ya bıldıgın bırı nasıl yapsınkı
cok ayıp yaa kımseye guvenıpde ınsan cagırmıycakmı evıne kötükedihüso
inşallah yüzüğünde çıkar ortaya ablam:Saruboceq:
ablamm cok sagol hoşbuldum a.s.a.s.a.s.a.skar caney napiyon abam hosgeldin gözümümn nuruuuuuuuopuyorumnanaktan
yok ablısım ya kanıt olmaz bızımde ıkıde bı elektırıkler gıdıyo belkı onunda sebebı vardır cıkmasının..walla karcım bilmiom ablam pes ettim ben de...şimdi ıspat yok nasıl diyem ki...ama ondan başkası gelmedi o ara eve...ve o gün orda olan yüzük gece yok oldu...misafir hırsız...:1ninca:şimdi hemen tüydü face booktan ama...bu bile kanıt değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?