cnm sen izmir desın ben ankarada sen memnunmusun cnmanam rakip firmayla karşı karşıyayyım şimdi napavaz bayanlar !
avoncuuu geldi hanımmmmmmmmmmmmmmmm
Cano ben göremiyorum haberin olsun
resim çıkıo mu?
cnm sen ist.dasın ben izmirde sen memnunmusun cnm
bende 3 ay oldum hediyelerini aldfım kazancımda yaptıgım puana göre ama üye yapmak önemli yapsam dah fazla kazanacagımvalla ben 5 ay faladır yapıyorum 600 tl ve aylık bütün hediyelerin hepsini aldım daha ne olsun canım...!
senin nasıl?
ablam nie acaba sen hangi siteden alıon resimleriresim açılmıyo sihirim...(
yakındakıler olmuyo zaten onlara ben satıyorumyerimsenibenuzaktada bulabilsem ahhhhhya pek girişme derim canım üyelerin senden ıuzakta oturanlar olmalı ki kancın düşmesin eğer ayda belli bir miktarda satışın olmazsa üyelerindende hak alamzsın zaten...
ben bu ay bıraktım diyorum ama maaşallah yağıolar yağmur gibi siparişler üzerime telle maille msn le falan derken...okula başlıoz die bırakıom ben artık 3 ay kadar yapmıcam diom ama olmuo yakınlarını sakın üye yapma derim anladın sen onu?
umarım olur canım ama oriflame çokta ii değil kar marjı olarak bilorum eltim yapıo bende arada ona yardım ediom ama o avona yüklenio genlede...mesela limiti aşınca 5 tllik ödül alıosunuz demi?yakındakıler olmuyo zaten onlara ben satıyorumyerimsenibenuzaktada bulabilsem ahhhhh
hşg.abla nasılsın ben iyiym saolmerhabalar fistiklarrrrrrrrrrr
kstm nasilsin canimopuyorumnanaktan
bakalım hayırlısı evt 100 bp de 5 tl odul alıyoruzumarım olur canım ama oriflame çokta ii değil kar marjı olarak bilorum eltim yapıo bende arada ona yardım ediom ama o avona yüklenio genlede...mesela limiti aşınca 5 tllik ödül alıosunuz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?