İzmir Sohbetleri

ya pek girişme derim canım üyelerin senden ıuzakta oturanlar olmalı ki kancın düşmesin eğer ayda belli bir miktarda satışın olmazsa üyelerindende hak alamzsın zaten...
ben bu ay bıraktım diyorum ama maaşallah yağıolar yağmur gibi siparişler üzerime telle maille msn le falan derken...okula başlıoz die bırakıom ben artık 3 ay kadar yapmıcam diom ama olmuo yakınlarını sakın üye yapma derim anladın sen onu?

yakındakıler olmuyo zaten onlara ben satıyorumyerimsenibenuzaktada bulabilsem ahhhhh

yakındakıler olmuyo zaten onlara ben satıyorumyerimsenibenuzaktada bulabilsem ahhhhh
umarım olur canım ama oriflame çokta ii değil kar marjı olarak bilorum eltim yapıo bende arada ona yardım ediom ama o avona yüklenio genlede...mesela limiti aşınca 5 tllik ödül alıosunuz demi?

nurcum geyikte bir topik var güzellik uykusu uyumayanlar gibi bişey oraya gelsene cnm...biz şimdi ordayız...

merhabalar fistiklarrrrrrrrrrr
kstm nasilsin canimopuyorumnanaktan
hşg.abla nasılsın ben iyiym saol
umarım olur canım ama oriflame çokta ii değil kar marjı olarak bilorum eltim yapıo bende arada ona yardım ediom ama o avona yüklenio genlede...mesela limiti aşınca 5 tllik ödül alıosunuz demi?
bakalım hayırlısı evt 100 bp de 5 tl odul alıyoruz

slmlar bn geldimm
bu akşam canım sıkkın.malum istanbulda sel felaketi yaşanıyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…