İzmir Sohbetleri

yüreğine sağlık ablacım süperrr :lepi: Şeniz

sagolasin canim istemiyecek bir kadin yokturopuyorumnanaktan

öyle valla canim zaten ben demistim sIkIlma diye rahat ol sevineceksin dedim ortime normal olarak tabiki heyecanlandi rabbim herkezin kalbinin istegini versin insallah:Saruboceq:

ortim eşim ne didi bilion mu? dedim oğlan yoluna yalnız devam edeckmiş...o kızla beraberlği olası değilmiş dedim.eğer doğruysa dedi...benden bir bilezik ortine...o da çok üzülüyo yaa...(

dreecim sonsuza dek kardeşimsin bundan sonra...canım benim...en ufak bir sorunun oldu mu burdayım unutma...:))

ortim eşim ne didi bilion mu? dedim oğlan yoluna yalnız devam edeckmiş...o kızla beraberlği olası değilmiş dedim.eğer doğruysa dedi...benden bir bilezik ortine...o da çok üzülüyo yaa...(

ay ortim ben hic bir sey istemiyom canim benim yeterki senin evladinin yüzü gülsün sizin yüzünüz gülsün keder yasamayin insallah elimden geldigince sIkiNtIniza yardimci olacam ortim ama o kiz yok görünüyordu bilmiyorum tam bakacam yine onlara ortim ne olacak deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…