dree cnm sen de öyle olmasan biz ne kadar olsak olmazdı...her şey karşılıklı di mi ablacım...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
haklısın ablacımm :kedi:
evt ortim öle walla...bi de gerçekten görsen var ya ortimi ...süper ötesi yaa...:1hug:şen şakrak...maşallah ortime hayat dolu...Allahım uzun ömürler versin hepimize...:Saruboceq:
İnşallah çok başarılı olur azracım...:Saruboceq:burda bir topik var...dua edelm mi tüm kalbimizle diye...:Saruboceqevet canım 1.denememi mart ayında yaptık ama olmadı tekrar bayramdan sonra yine deneyeceğiz
Hayat herkesi başka kulvarlarda koşturuyor di mi kızlar?azra tüp bebek isteğinde...ben oğlanların peşinde...ortim yaban ellerde hayat mücadelesinde...dreecim de nasıl zayıflasam derdinde...kaydirigubbakcemile2
evet canım 1.denememi mart ayında yaptık ama olmadı tekrar bayramdan sonra yine deneyeceğiz
Sen çok gençsin gülüm...hiç sıkma güzel canını verirsin...yerimsenibenoff sorma ablacım yaa.o benim derdim.(
yavaş yavaş gidicek bu kilolar inşallah.liseden sonra yavaş yavaş kilo aldım.şimdide vermeye uğraşıyorumm :çok üzgünüm:
inşallah ablacmm.sıkıldım bu kilolardan artık yaaSen çok gençsin gülüm...hiç sıkma güzel canını verirsin...yerimseniben
byee cnmm :)kızlar sizlere iyi geceler sahur için bişeyler hazırlayacağım görüşmek üzere baaay
ii geceler azracım...kızlar sizlere iyi geceler sahur için bişeyler hazırlayacağım görüşmek üzere baaay
kızlar benim de gölerim kapanıyor yavaştan..dün gece 4.00 te yattım dualarım vardı...9.00kalktım yine...9.30 kura saatine yetişmek için....kura saatinde de okudum hep Allahım kabul etti...ortim senin duayı da okudum dün gece...opuyorumnanaktan
iyi geceler canimopuyorumnanaktankızlar sizlere iyi geceler sahur için bişeyler hazırlayacağım giyi geceler canim örüşmek üzere baaay
inşallah ablacmm.sıkıldım bu kilolardan artık yaa
byee cnmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?