İzmir Sohbetleri

eminim öledir ablacım.inan şüphem yok:)
amin ablacım cümlemize inşallah:Saruboceq:

Hayat herkesi başka kulvarlarda koşturuyor di mi kızlar? azra tüp bebek isteğinde...ben oğlanların peşinde...ortim yaban ellerde hayat mücadelesinde...dreecim de nasıl zayıflasam derdinde...kaydirigubbakcemile2

evet canım 1.denememi mart ayında yaptık ama olmadı tekrar bayramdan sonra yine deneyeceğiz
İnşallah çok başarılı olur azracım...:Saruboceq:burda bir topik var...dua edelm mi tüm kalbimizle diye...:Saruboceqna bir bak istersen...geçende ben de katılmıştım...gamyoncuiremsu

Hayat herkesi başka kulvarlarda koşturuyor di mi kızlar? azra tüp bebek isteğinde...ben oğlanların peşinde...ortim yaban ellerde hayat mücadelesinde...dreecim de nasıl zayıflasam derdinde...kaydirigubbakcemile2

off sorma ablacım yaa.o benim derdim.(
yavaş yavaş gidicek bu kilolar inşallah.liseden sonra yavaş yavaş kilo aldım.şimdide vermeye uğraşıyorumm :çok üzgünüm:

evet canım 1.denememi mart ayında yaptık ama olmadı tekrar bayramdan sonra yine deneyeceğiz

rabbim hayirlisina erdirsin insallah rabbim yardimciniz olsun insallah dualarim hep seninle canim benim hayirlisiyla bebecigine kavusursun insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

azracım Allahım dualarını kabul etsin ve tez zamanda bir bebiş nasip etsin inşallahhh :Saruboceq:

rabbim büyüktür her kuluna yardim eder isteklerini yalvarislarini dinler o o kadar yücedirki her kuluna erisir yardimlarinda gecikmez yeterki dualarimizi eksik etmiyelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benim de gölerim kapanıyor yavaştan..dün gece 4.00 te yattım dualarım vardı...9.00kalktım yine...9.30 kura saatine yetişmek için....kura saatinde de okudum hep Allahım kabul etti...ortim senin duayı da okudum dün gece...opuyorumnanaktan

yat dinlen ablacım.dünden yorgunmuşsun zaten.bende çıkarım birazdan sahur hazırlığı yapıcam malum:)

kızlar sizlere iyi geceler sahur için bişeyler hazırlayacağım giyi geceler canim örüşmek üzere baaay
iyi geceler canimopuyorumnanaktan
inşallah ablacmm.sıkıldım bu kilolardan artık yaa

byee cnmm :)

sIKiLma canim niye o kadar problem yapiyorsun verirsin insallah insanlar olduklari halleriyle mutlu olmaladirlar bence cabalamak senin yapacagin birsey verirsin insallah hayirlisiyla sogan suyu ic birde yesil elma ye her gün cok faydasi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…