İzmir Sohbetleri

tmm ablamm opuyorumnanaktan

tahmin edebiliyorum ablacım.bana o kadar yakın geliyosunuz ki anlatamam..sizinle konuşurken sanki yanımdaymışsınız gibi oluyorumm opuyorumnanaktan
dreecim biz de sana karşı aynıyız cnm...vereliniortakhiç bir sahtemiz yok ta ondan sevdin bizi...sen de öylesin ama biz de seni ondan çok SEVDİK tatlım...Şenizopuyorumnanaktan:asigim:

tmm ablamm opuyorumnanaktan

tahmin edebiliyorum ablacım.bana o kadar yakın geliyosunuz ki anlatamam..sizinle konuşurken sanki yanımdaymışsınız gibi oluyorumm opuyorumnanaktan

tamam gülom sen bak işine biz buralardayız di mi ortim...:teytey:
cok tatlisiniz ya birsey söyleme,e gerek yok sagolun canlarim hepiniz birer ciceksiniz benim gözümde valla cansiniz canansiniz ortim hala aklimda görüsmemiz hic gitmiyor cok güzeldi rep veriyom da olmuyor ortim yohsam virmemmi :1hugpuyorumnanaktana.s.

dreecim biz de sana karşı aynıyız cnm...vereliniortakhiç bir sahtemiz yok ta ondan sevdin bizi...sen de öylesin ama biz de seni ondan çok SEVDİK tatlım...Şenizopuyorumnanaktan:asigim:
saol ablacımmmm bunları duymak beni çok mutlu edıyooŞeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
tamam gülom sen bak işine biz buralardayız di mi ortim...:teytey:
geldim bile :)

sende bizim gözümüzde ölesin ablammm Şeniz opuyorumnanaktan

ah valla öle ortim anladim ben seni bu aralar baya hassassin caney ya güldür yüzünü takilma fazla bak bayramda geldi hayirlisiyla
siz ne güzel hos sohbetler yapacaniz ben napem kimsem yok burda ise gitcem hic baska bir sey <yok allaha sükür ailem var napam artik rabbim eksiklerini göstermesin ben 24 senedir her bayrami böyle hüzünlü yasiyom gülüm birde kendini benim yerime koy

icimde yasadiklarimi bir tk ben biliyom hayat lay lom da öyle degil cok zor böyle uzak yasamak anandan babandan kardesinden anam daha benim evimde bir bardak cayimi icemedi ortim canim her zaman rabbime dua edelim sevdiklerimizden ayri düsürmesin diye hasret birakmasin diye

canım ablam yaa:teselli:
bizler burdan elimizden geldiğince yanında oluruz ablacım.belki yanındaymışız gibi olmaz yada sevdiklerine,yakınlarına benzemez belki ama biz hep yanındayız ablamm..Şeniz Şeniz Şeniz

saol ablacımmmm bunları duymak beni çok mutlu edıyooŞeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

geldim bile :)

sende bizim gözümüzde ölesin ablammm Şeniz opuyorumnanaktan
dreecim hoşgelmişin......Şenizelin boş mu geldin....:1no2:çaylar yapıp getireydin ya...delikafadulden
Hadi çaylar benden olsun...

ii geceler sıcak izmirimin güzel bayanları 1 bardak çay bana ve oğlumada var mı

bunu bir tek gurbeti ayriligi yasayanlar anliyor ortim inan o kadar cok kendi memleketimde yasamak istiyorumki sartlar burda yasamam gerektigi icin olmuyor insallah hayirlisi ile olur insallah ne kadar cok isterdim ailecek bir bayram sabahini türkiyemde karsilamayi da olmuyor iste sartlar neyse insallah bir gün olacak her gün o umutlarla uyaniyorum

amin ablacımmm :Saruboceq:
dreecim hoşgelmişin......Şenizelin boş mu geldin....:1no2:çaylar yapıp getireydin ya...delikafadulden
Hadi çaylar benden olsun...

hoşbuldum ablacım.ehh ablamm bnde kayış koptu bu saatte bak hiç aklıma gelmedi ama senin miss gibi çayının kokusu sardı bile ortalığı.bnde yanına bisküvi getirdim ikisi birarada süper olur kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…