dreecim biz de sana karşı aynıyız cnm...vereliniortakhiç bir sahtemiz yok ta ondan sevdin bizi...sen de öylesin ama biz de seni ondan çok SEVDİK tatlım...Şenizopuyorumnanaktan:asigim:tmm ablamm opuyorumnanaktan
tahmin edebiliyorum ablacım.bana o kadar yakın geliyosunuz ki anlatamam..sizinle konuşurken sanki yanımdaymışsınız gibi oluyorumm opuyorumnanaktan
ablalarımm bn gelıcem 15 dk sonra aranızaa şimdilik içerde biraz işim var ama KK açıkk :))
tmm ablamm opuyorumnanaktan
tahmin edebiliyorum ablacım.bana o kadar yakın geliyosunuz ki anlatamam..sizinle konuşurken sanki yanımdaymışsınız gibi oluyorumm opuyorumnanaktan
Oooo hem de nasıl süpersin ortimmm...alkisalkisalkisdoyamadım o gün sohbetlere...delikafaduldenne çabuk geçti anlamadım bişey yaa...:1no2:senin de canına sğlıklar olsun ortim...Şenizdileklerin hep olsun birer birer...:Saruboceqbelki rep veririsin hem bana ehu ehu :roflol:)
cok tatlisiniz ya birsey söyleme,e gerek yok sagolun canlarim hepiniz birer ciceksiniz benim gözümde valla cansiniz canansiniz ortim hala aklimda görüsmemiz hic gitmiyor cok güzeldi rep veriyom da olmuyor ortim yohsam virmemmi :1hugtamam gülom sen bak işine biz buralardayız di mi ortim...:teytey:
ortim neden melonkolia noldu caneyyyyyyyyyyyyerimseniben
saol ablacımmmm bunları duymak beni çok mutlu edıyooŞeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktandreecim biz de sana karşı aynıyız cnm...vereliniortakhiç bir sahtemiz yok ta ondan sevdin bizi...sen de öylesin ama biz de seni ondan çok SEVDİK tatlım...Şenizopuyorumnanaktan:asigim:
geldim bile :)tamam gülom sen bak işine biz buralardayız di mi ortim...:teytey:
cok tatlisiniz ya birsey söyleme,e gerek yok sagolun canlarim hepiniz birer ciceksiniz benim gözümde valla cansiniz canansiniz ortim hala aklimda görüsmemiz hic gitmiyor cok güzeldi rep veriyom da olmuyor ortim yohsam virmemmi :1hugpuyorumnanaktana.s.
ah valla öle ortim anladim ben seni bu aralar baya hassassin caney ya güldür yüzünü takilma fazla bak bayramda geldi hayirlisiyla
siz ne güzel hos sohbetler yapacaniz ben napem kimsem yok burda ise gitcem hic baska bir sey <yok allaha sükür ailem var napam artik rabbim eksiklerini göstermesin ben 24 senedir her bayrami böyle hüzünlü yasiyom gülüm birde kendini benim yerime koy
amin ablacımmm :Saruboceq:icimde yasadiklarimi bir tk ben biliyom hayat lay lom da öyle degil cok zor böyle uzak yasamak anandan babandan kardesinden anam daha benim evimde bir bardak cayimi icemedi ortim canim her zaman rabbime dua edelim sevdiklerimizden ayri düsürmesin diye hasret birakmasin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?