İzmir Sohbetleri

walla dreecim ben de özledim seni..sadık dostum....avatarın da pek güzelmiş bu arada.....opuyorumnanaktan

bende yatam artikin dremim canim yarin is var canim benim seni unutmadim aklimdasin bakacagim insallahhhhhhhhh oldumu gülüm öptüm seni cokkkk
kendine iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy herkes gitmiş.....iyi geceler demeden gitmezdim canlarım...ama tel geldi kardeşimden onunla konuştuk.....hepinize iyi geceler.....mutlu sabahlar olsun....:)

sibelim böbrek iltihabını ben yaşamıştım. hemde çok ağır. 15 gün hastanede yatmıştım bu yüzden. hastaneden çıktım. tam iyileştim demiştimki tekrar nüksetmişti. bir haftada öyle yatırılmıştım. ağır bir antibiyotik tedavisi ve serum verilmişti. kaç senedir allaha şükür iyiyim. yalnız ayağını sıkı giy. suyu çok soğuk içme. ben yazın o sıcaklarda çorap giyiyorum. hala tedirginim yani. kış gelince daha fazla dikkat ediyorum.
ağrında çok vardır sanırım. yinede çokgeçmiş olsun güzelim. kendine iyi bak.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…