İzmir Sohbetleri

sağolasın ablacım....walla ben de üşüttüm iyi biliyorum...çok sancım vardı...şimdi iyiyim allaha şükür....bu yaz ben pek dikkat etmedim kendime..(

sağolasın ablacım....walla ben de üşüttüm iyi biliyorum...çok sancım vardı...şimdi iyiyim allaha şükür....bu yaz ben pek dikkat etmedim kendime..(

aman güzelim bu hastalığın baş düşmanı üşütmek. özelliklede ayaklarını sıkı tut. iyi olduğunu diyorsun ama bir müddet çok dikkat et. biraz sinsi bir hastalık bu.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bir bayram daha bitti

rabbim asıl bayramları kabirde mizanda

defteri amelimiz elimize verildiğinde

sıratta böyle bayramlar yaşatsın inşallah........

iyi geceleropuyorumnanaktan

merhaba dostlarım nasılsınızopuyorumnanaktan
sibel abla çok geçmiş olsun:gitme:allah acil şifa versin..

Günaydın canlarım a.s.

Hepinizin öncelikle geçmiş bayramını kutluyorum.Gününüzün iyi geçmesi dileğiyle...

mrb arkadaşlar sibelciğim çok geçmiş olsun dikkat et böbrek sancısı çok zor ben bir ara her sene taş düşürüyordum sancıs çok kötü allah yardımcın olsun allah şifa versin bitanem

Ah ablacım Çok geÇmıŞ olsun
benım annemde Çektı zamanında Çok
10 doĞum yapayım 1 taŞ dÜŞÜrmeyeyım derdı
allah acıl Şıfa versın tez zamanda

Merhabalarrr a.s.

Sibel ablam taş mı düşürüyorsun yeni haberim oldu.Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah...

Merhabalarrr a.s.

Sibel ablam taş mı düşürüyorsun yeni haberim oldu.Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin inşallah...

sanırım böbreklerinde iltihap varmış cnm
sen nasılsın bakalım tatil nasıldı

sanırım böbreklerinde iltihap varmış cnm
sen nasılsın bakalım tatil nasıldı

Anladım canım.Allah şifa versin inşallah....:Saruboceq:

Ben İzmir'deydim canım ya.Klasik haftasonu gibiydi...Hala yetmedi yani.Alışmışız uzun tatillere tabii...Sen neler yaptın?

Anladım canım.Allah şifa versin inşallah....:Saruboceq:

Ben İzmir'deydim canım ya.Klasik haftasonu gibiydi...Hala yetmedi yani.Alışmışız uzun tatillere tabii...Sen neler yaptın?

wala banada yorucu geldi
gezdik baya bi el çp tatlı yee vs vs aynı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…