İzmir Sohbetleri

sibel ablamm opuyorumnanaktan

1.günü iyiydi dreecim....akşama doğru başladı sancı bügünü bulduk...ben önce öenmsemedim tabii...ondan uzadı....hava nasıl istanbulda.....
canım ablam kıyamam sanaa :teselli:
neden oluyomuş pek doktorlar bişi söledimi :uhm:
havalar soğudu ablacım burda.ilk güm yağışlıydı biraz.2 ve 3. günüde serindii.ama malum eylülin sonu geldi bundan sonra havalar çok ii olmaz zaten
ablacım bu arada kusura bakma ne olur geç yazdım ama bnm pc bu aralar çok ağırlaştıı kitleniyo bişi yazamıorm bi türlü

hoşgeldin bitoşş ablam nasılsınn opuyorumnanaktan

üşütmekten olurmuş dreecim....format attırsan pc ye düzelir mi acep?:uhm:

üşütmekten olurmuş dreecim....format attırsan pc ye düzelir mi acep?:uhm:

cnm ablam dikkat et kendine.ayaklarını fln sıcak tut iyi gelir bide üzerine bişi giyki belini flnda tutsunn:teselli: :teselli:
aslında format atılması şart ablam ama bnm kuzen ilgileniodu sağolsun oda işe girdi.artık bakıcam bi çaresine boş vaktinde yakalayabilirsem format attırıcm

ablacım nasıl biraz iyi geldi mi sıcak...
çok yazamıyorum ara ara bakıyorum da, malum yarın işgünü... duştu ütüydü yine heryer heryerde :bbo:

ablacım nasıl biraz iyi geldi mi sıcak...
çok yazamıyorum ara ara bakıyorum da, malum yarın işgünü... duştu ütüydü yine heryer heryerde :bbo:

evet cnm sağol walla hatırlattığın için...vereliniortakoğlum bile ben unutum onu söylemeyi dedi...şimdi daha iyiyim....beynine sağlık....Şeniz

heralde ablacımm..
bn dün akşam geldim eve ama KK'ya giremedim bi türlü net hata verip durdu.anca bugün girebildimm.2 günde sizi çok özledimm yaa opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…