İzmir Sohbetleri

yarın kızıımın doğumgünü 7 yaşına giriyor.............
ve..............
bizim 8, evlilik yıldönümümüz ...........
heyo heyooooooooooooooo

canım tebrik ederim nice mutlu yıllara eşinle birlikte kızınında yeni yaşı kutlu olsun Allah ona uzun ömür verin öpüyorum yanaklarından.

yarın kızıımın doğumgünü 7 yaşına giriyor.............
ve..............
bizim 8, evlilik yıldönümümüz ...........
heyo heyooooooooooooooo

ay canim yavrucuguna rabbim uzun ömürler versin tebrik ederim yavrucugunu opuyorumnanaktana.s.
evlilik yildönümünüzü kutlarim canim nice mutlu senelere erersiniz insallah sagliklaopuyorumnanaktan:Saruboceq:a.s.

eşim herşeyim iyi ki varsın yarın evliliğimizin 7 yılını bitiyoruz sevgi neşe mutluluk umut sadakat ve acılı tuzlu anlarımızla ....iyi ki var oldun hayatımda 26eylül2002 den beri canım kocam...sayende birde evladım oldu iyi ki oldunuz hayatımda ..sevgi mutluluk ve sadakat adına....sevgili kızım banla evlendiğimizin ilk yıldönümümüzde neşe ve huzur getirdin hayatımıza iyi ki geldin canım yavrum ...bizi biz ve bizi aile yaptın seninde doğum günün kutlu olsun canım yavrum kelebeğim...
eşim ve kızım sebeb-i hayatım sizi çoook seviyorum....

ağlamaklı oldum ama sevinçten gururdan onurdan ailemden ...mutluluktan sadece....allah hepimize mutlu yuvalar nasip etsin sadakat ve huzurla inşallah!

buluşmaya gidecek olan hatunlar var mı aramızda acaba....
ablam sen gelebilecek misin benim ablam............opuyorumnanaktan

kuusuum canım aşk olsun seninle konuşmuştuk bile unuttun mu benimafoldumben
:kedi::kedi::kedi::kedi:deme yaaa kız benim hormonlar az sulandı ya beynimede vurdu sanırım:çok üzgünüm:ay özür dilerim kusuruma bakma cnm opuyorumnanaktanşöyle bi öpeyim olurmuŞeniza.s.buda benden
kuŞuMMMM nasılsın güzel gebişim.....:CüvCüv:
ablam iyi gibiyim sanki...şükür...sen nasılsın ablam yolundadır inşallah herşey bizim su neler söylemiş öyle kim ayrıldı ne oldu anlamadım ben yaaCADIARZUmerakda ettim:jeyyar::jeyyar:

cnım hep böyle mutluluklar için ağlamaklı ol inşallah..:1hug:

benimde evlilik yıl dönümümle kızımn doğum günü aynı gün tam bir yıl snra hediye olarak geldi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…