valla süperiz ailecek ablacım ... yarın büyük gün nihayet geldi!
yarın kızıımın doğumgünü 7 yaşına giriyor.............
ve..............
bizim 8, evlilik yıldönümümüz ...........
heyo heyooooooooooooooo
yarın kızıımın doğumgünü 7 yaşına giriyor.............
ve..............
bizim 8, evlilik yıldönümümüz ...........
heyo heyooooooooooooooo
kuusuum canım aşk olsun seninle konuşmuştuk bile unuttun mu benimafoldumben
:kedi::kedi::kedi::kedi:deme yaaa kız benim hormonlar az sulandı ya beynimede vurdu sanırım:çok üzgünüm:ay özür dilerim kusuruma bakma cnm opuyorumnanaktanşöyle bi öpeyim olurmuŞeniza.s.buda bendenkuusuum canım aşk olsun seninle konuşmuştuk bile unuttun mu benimafoldumben
ablam iyi gibiyim sanki...şükür...sen nasılsın ablam yolundadır inşallah herşey bizim su neler söylemiş öyle kim ayrıldı ne oldu anlamadım ben yaaCADIARZUmerakda ettim:jeyyar::jeyyar:kuŞuMMMM nasılsın güzel gebişim.....:CüvCüv:
eşim herşeyim iyi ki varsın yarın evliliğimizin 7 yılını bitiyoruz sevgi neşe mutluluk umut sadakat ve acılı tuzlu anlarımızla ....iyi ki var oldun hayatımda 26eylül2002 den beri canım kocam...sayende birde evladım oldu iyi ki oldunuz hayatımda ..sevgi mutluluk ve sadakat adına....sevgili kızım banla evlendiğimizin ilk yıldönümümüzde neşe ve huzur getirdin hayatımıza iyi ki geldin canım yavrum ...bizi biz ve bizi aile yaptın seninde doğum günün kutlu olsun canım yavrum kelebeğim...
eşim ve kızım sebeb-i hayatım sizi çoook seviyorum....
ağlamaklı oldum ama sevinçten gururdan onurdan ailemden ...mutluluktan sadece....allah hepimize mutlu yuvalar nasip etsin sadakat ve huzurla inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?