buda aşka .. aşka aşık olan herkese .....................
Allah bağışlasın canım Allah bebişlerine uzun ömür versin darısı bana olur işşşallah
ayy ne çok yazmışsınız kızlarrr....eime bir yemek hazırldaım maşallahınız var.....seviyorum sizi beaa.....opuyorumnanaktan
Aminn gülom....sana da hayırlı doğumlar....hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim....:Saruboceq::Saruboceq:bizde seni çok seviyoruz ablam...sanada kocaman bi aAMİİİNNNN. sevsinler tabi hep mutluluklarına şahit ol..torunlarını gör...
azracım canım sevgilerimle sanada hayat hep mutluluk getirsin evlilik şans işi değil yürek işi bence...
n.ablam canımsın benim uzaklardna çok uzaklardan benim öz teyzemin olduğu yerden girdin hayatıma ben onu 1kez görmüşken dahasını istemzken seni görmek için sabırsızlanıyorum ablam hep mutlu ol çok sağlıkla yanıbaşımızda varlığınla ol....
kuuşum canım emek sevgisiz olmaz sayende oluyor btnm....
ablan benim ablam derim ya hep sana valla sadece benim ablamsın kızan kızsın bana bunu msn de söledin bide hatırladın mı ablam bende amin demiştim ... ablam canım ablam evlilik emek ister sevgi olursa emek olur sadakat olursa sayfı olursa ama en çokta sabır olursa olur ablam beeeeeeeee..... ben senden biçok öğrendim şu kısacık zamanda yaaaa yine diyorum sana hep ol hayatımda sende benim ablam!
Ahh kuşum AŞKIM sın sen.....Şeniz
azra yap cnm....hem çok kolay hem de güzel walla....:lepi:ben şimdi yapıyorum hatta....yuvarlak şekil veriyorum yalnız ben....cokacimcoookdesibel canım tarif için sağol yarın mutlaka yapacağım tam bana göre çok basitmiş ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?