İzmir Sohbetleri

ayy ne çok yazmışsınız kızlarrr....eime bir yemek hazırldaım maşallahınız var.....seviyorum sizi beaa.....opuyorumnanaktan

bizde seni çok seviyoruz ablam...sanada kocaman bi aAMİİİNNNN. sevsinler tabi hep mutluluklarına şahit ol..torunlarını gör...

azracım canım sevgilerimle sanada hayat hep mutluluk getirsin evlilik şans işi değil yürek işi bence...
n.ablam canımsın benim uzaklardna çok uzaklardan benim öz teyzemin olduğu yerden girdin hayatıma ben onu 1kez görmüşken dahasını istemzken seni görmek için sabırsızlanıyorum ablam hep mutlu ol çok sağlıkla yanıbaşımızda varlığınla ol....
kuuşum canım emek sevgisiz olmaz sayende oluyor btnm....
ablan benim ablam derim ya hep sana valla sadece benim ablamsın kızan kızsın bana bunu msn de söledin bide hatırladın mı ablam bende amin demiştim ... ablam canım ablam evlilik emek ister sevgi olursa emek olur sadakat olursa sayfı olursa ama en çokta sabır olursa olur ablam beeeeeeeee..... ben senden biçok öğrendim şu kısacık zamanda yaaaa yine diyorum sana hep ol hayatımda sende benim ablam!

sihirim canım teşekkür ederim güzel dileklerin için sana da eşinle bir ömür boyu mutluluklar Allah ağzınızın tadını bozmasın canım

canimsiniz ya valla hüzünlendim simdi ne kadar icten sözler bunlar tesekkürler canimmmmmm
sizde saglicakla kalin hep mutlu olun mutlulugunuz hic tükenmesin artsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

KOLAY POĞAÇA....

1. 1 çay bardağı sıvı yağ
  2. 1 kabartma tozu
  3. 1 çay kaşığından biraz fazla tuz
  4. Aldığı kadar un
  5. Üstüne yumurta sarısı
  6. Bir su bardağı yoğurt..
Hazırlık
  1. Önce fırını ayarlıyoruz..Ben 170 derecede yapıyorum..
  2. Poğacamızın harcını hazırlıyoruz.Dilerseniz peynirli(peynir,karabiber),dilerseniz patatesli(haslanmış patates,karabiber,pul biber,tuz,kekik) harc hazırlayabılırsınız..
Tarifin Hazırlanışı
  1. Bütün malzemeler karıstırılır.Yumusak hamur elde edılır.Harcınıda koyup sekıl verılınce üstüne yumurta sarısı sürüp kızgın fırında kızarana kadar pişirilir.. Cok basit.. Paylasmak ıstedım..
  2. Afıyet olsun..
kızlar bu poğaçayı bir deneyin...çok kolay...çok güzeL....tavsiye ederiM...

sağol cnm...evet söyledim hep te söylerim....çok seviniyorum böyle birbirini çok seven eşler görünce....hihoyyytböyle ailede mutlu, pozitif, sorunsuz çocuklar yetiŞiyor....Aile kavramı yerini buluyor.....vereliniortaksevgiyle kal her zaman....alkisalkisalkisopuyorumnanaktan

desibelim tarif güzelde yapsanda yisek...hahaha ya ben yapamıyorum bu aralarda ondan dedim ...aldım meleğime göstercem o pişirir bana hemen bunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…