İzmir Sohbetleri

kuusuum canım hiç önemli değil hep aynıyız senle bir alakası yok hayat şartları bizi bu hale sokuyor canım nasıl gidiyor bebiş nasıl.

kuusuum canım hiç önemli değil hep aynıyız senle bir alakası yok hayat şartları bizi bu hale sokuyor canım nasıl gidiyor bebiş nasıl.

zemuszemusya sorma canım ...ama bidaha asla unutmam emin olkaydirigubbakcemile3bebiş iyi canım şimdilik buda çok hareketli bütün gün kıpır kıpır ..

sihircim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.....nice mutlu yıllara.....

Miranın da doğum gününü kutlarım.....nice uzun yıllar inşallah....

nasıl güzel bişi mi sence peki... öncelikler nasıl oluyor anlatsana ?

canım aslında öncelik tabii hep bebişimize oldu ..bizde bigün sonra başbşa evlilik yıldönümümüzü kutluyoruz genelde böyle oluyo..babaannemiz sağ olsun alır kızı hep geçen senede annemlerle yazlığa gitti ..bi şekilde ayarladık hep..iyide yapmışız artık böyle bişey zor gibi görünüyo bebiiiiş gelince:ecrin_bebek:kuzucuklarımla kutlarız artık beraber..olur ..

cok güzel bir hediye valla halasinin gülü cimcimem benim öpüyom cokkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ablam öptüm oda seni çok öpüyomuş anne halamdamı kadınlar kulübünden öpüyo ..diyo...
kaydirigubbakcemile3
ne güzel bir duygu dimi kuusuum Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek:

çok güzel hemde canım rabbim isteyen herkeslere nasip etsin...:Saruboceq:

bitoşummm yazıyorum ablam ....burdayım ama gerçek bişeyler var kk da ben uğramayıncazemuszemus ferinizde kaçmış benlensırnaşık şey

ayy ne çok yazmışsınız kızlarrr....eime bir yemek hazırldaım maşallahınız var.....seviyorum sizi beaa.....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…