KOLAY POĞAÇA....
Hazırlık
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 kabartma tozu
- 1 çay kaşığından biraz fazla tuz
- Aldığı kadar un
- Üstüne yumurta sarısı
- Bir su bardağı yoğurt..
Tarifin Hazırlanışı
- Önce fırını ayarlıyoruz..Ben 170 derecede yapıyorum..
- Poğacamızın harcını hazırlıyoruz.Dilerseniz peynirli(peynir,karabiber),dilerseniz patatesli(haslanmış patates,karabiber,pul biber,tuz,kekik) harc hazırlayabılırsınız..
kızlar bu poğaçayı bir deneyin...çok kolay...çok güzeL....tavsiye ederiM...
- Bütün malzemeler karıstırılır.Yumusak hamur elde edılır.Harcınıda koyup sekıl verılınce üstüne yumurta sarısı sürüp kızgın fırında kızarana kadar pişirilir.. Cok basit.. Paylasmak ıstedım..
- Afıyet olsun..
desibelim tarif güzelde yapsanda yisek...hahaha ya ben yapamıyorum bu aralarda ondan dedim ...aldım meleğime göstercem o pişirir bana hemen bunu...
ayyyy evet bitommm bende en güzel ateşler içindeyim ..:kedi:
desibel canım afiyet olsun benim yerime 1 tane fazla yermisinzemuszemus
kızlar bu resimleri nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü beceremedim(beceriksizim):lepi:
kızlar bu resimleri nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü beceremedim(beceriksizim):lepi:
ablişim benim....Şenizyakın olsam sana bir tepsi yapar gönderirim....cokacimcoookama senin meleğin de yapar cidden çok ama çok basiT....kaydirigubbakcemile2
cnm sen bilmediğin için yapamamışsındır....beceriksiz değilsin....byerimsenibenulduğun resmin üstüne git....rsmin tamamını karala....yukarda düzen var bak oraya tıkla....kopyalaya bas sağ tuşla.....sonra resmi koyacağın yere gel.....sağa tıkla yapıştıra bas.....bu kadar işte.....:lepi:
yok desibelciğim ya nerde hamile olsam kalkıp hiç üşenmeden yaparım ama.................nerde :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?