İzmir Sohbetleri

sagolasin ortim yaparim bir ara bende güzeldir muhakkakopuyorumnanaktan

desibelim tarif güzelde yapsanda yisek...hahaha ya ben yapamıyorum bu aralarda ondan dedim ...aldım meleğime göstercem o pişirir bana hemen bunu...

ablişim benim....Şenizyakın olsam sana bir tepsi yapar gönderirim....cokacimcoookama senin meleğin de yapar cidden çok ama çok basiT....kaydirigubbakcemile2

azracım buresimlerle ilgili siteler var oraya giriyorsun resmin üstünde sağ tıklayıp özelliklere gidiyorsun sonra ordaki linki kopyalıyorsun..sonra burda grafik ekle varya şu dağlı olan ona basıyosun linki buraya yapıştırıyosun..tamam diyosun inşallah anlatabilmişimdir.

kızlar bu resimleri nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü beceremedim(beceriksizim):lepi:

cnm sen bilmediğin için yapamamışsındır....beceriksiz değilsin....byerimsenibenulduğun resmin üstüne git....rsmin tamamını karala....yukarda düzen var bak oraya tıkla....kopyalaya bas sağ tuşla.....sonra resmi koyacağın yere gel.....sağa tıkla yapıştıra bas.....bu kadar işte.....:lepi:

ablişim benim....Şenizyakın olsam sana bir tepsi yapar gönderirim....cokacimcoookama senin meleğin de yapar cidden çok ama çok basiT....kaydirigubbakcemile2

ablacım meleğim derken kızımdan bahsetmiyorum kardeşimin eşi varya buluşmaya gelmişti bikere meyhanede olana ...o yapar...evet gerçek basitde seslendim zaten gelir şimdi...o çokda sever böyle şeyleri..ypmayı..

sen daha basit yapıyosun dur bende böyle deneyim...

yok desibelciğim ya nerde hamile olsam kalkıp hiç üşenmeden yaparım ama.................nerde :sinifsinif:

aayy canım beniM...opuyorumnanaktan.belki de aptala malum olmuştur yani bana....zemuszemusinşallah Rabbim vrir sana da....:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…