İzmir Sohbetleri

yaa gitme ortim......aaa......ya bak ne dicem...bgn oğlanın kız arkadaşı geldi....laf açıldı nasılosa gelcen ya sen istifa edip dedi....biz de dedik babasıyla; ne istifası, biz karşıyız, orada çalışsın uzmanlığı kazansın fln dedik....çok bozum oldu....inşallah oğlanı ikna edemez....sen diyon görüşlerini alayım dermişim....bu gece biraz keyfimi kaçordı....ama söylememiz de ii oldu sanırım...

ne istifasi ortim ya bir ayrilik düsünüyo demistim omudu kine anlamadim calissin tabikine

buda minik kelebeğimin doğumgünü pastası teyzeleriiiii
( hı bu arada aniden çıktım tel çaldı misafirim geldi ve gitti ama şimdi geldim kusuruma bakmayınız lütfen pardon)

( hı bu arada aniden çıktım tel çaldı misafirim geldi ve gitti ama şimdi geldim kusuruma bakmayınız lütfen pardon)

ahh canım sağolsın miniğim....ben bir dilim alırım....nice yaşlar olsuntekrardan....hihoyyyt

04:30 da doğmuştu kızım teyzeleri.....ah ah bu satte başlamıştı sancılarım....ah ah dün gibi aklımda, acısı canımda....
afiyetler olsun bu arada......

ay cok güzel yakisir yavrunuza canim benim
bir parcada ben alem cok güzel görünüyor valla
neyse almis kadar oldum rabbim uzun ömürler versin saglik ve mutlulukla insallahopuyorumnanaktan:Saruboceqpuyorumnanaktana.s.

mugizannem seninde evlilik yıldönümünmüş yazdım bişiler bilmem okudunmu aramızda 2 gün ve bilmem kaç sene var ama bize de nasip olsun bu kadar yıllık evlilik inşallah ..bende seni tebrik eder ellerinden öperiz murgizannesi:)

ablam n.ablam taa buralara geldi sevgin ,bir dilim pasta benden sana az bile canım ablam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…