İzmir Sohbetleri

canım yanlış oldu herhalde benim evlilik yıldönümüm değil canım 13 nisandaydı canım benim başkasıyla karıştı sanırım

sağolasın doktor annem....iyiyim hazırlık yapıoz istanbula....bgn tebliğ yerine geçen liste yayınlandı sağlık bakanlığının sitesinde....

a evet yanlış olmuş izmir de hatlarım karışmış ablam kusuruma bakma baktım güneş55 ablamızımızın mış pardon ya ...ama olsun sizede nice mutlu aynı yastıkta seneler olsun inşallah hep sevgi vesağlıkla kalın inşallah yuvanızda!

sağolasın doktor annem....iyiyim hazırlık yapıoz istanbula....bgn tebliğ yerine geçen liste yayınlandı sağlık bakanlığının sitesinde....
ablam hayılrıısı olsun inşallah ne mutlu sana valla doğup büyüdü derken birde meslek sahibi oldu ne güzel ablam allah her anneye bu mutluluğu yaşatır inşallah!

almis yemis kadar oldum sihirim benim nice yaslara insallah yavrucugun a.s.a.s.a.s.
ablam canım n.ablam öpsem şimdi oda gelir mi burdan sana?opuyorumnanaktan

tşk ederim canım bnim hepimiz inş sizinde evliliğiniz bizimki gibi 29 yıldan çok uzun yıllar olsun:teytey:a.s.

umarım mugizannem sevgi sağlık olunca heran 29 yıl gibi gelir zaten bize.....
yaşayıpta 29 yılı görmek var mutlu 1 saati 29 yıla bedel yaşamak var allah hayırlısını nasip etsin inşallah!

haydi hayırlısı benim oğlumda yazı yayınlandıktan sonra hemen başlamıştı sende mi gidiyorsun
15 gün içinde gidecek...ben de gitçem dr annem...
inşallah sihirim rabbim sana da göztersin yavrunun bütün mürvetlerini.....:Saruboceq::Saruboceq:

maaşallah n.ablam nice mutlu yıllara inşallah evlatlarınnızla sağlık mutluluk ve kurulmuş düzeninizle inşallah!

amin canim benim benim yavrular büyüdüler artik rabbim
bahtlarini acik etsin insallah kizim 22 yasinda oglum 19 dahada büyüdüler sayilmaz ya benim gözümde büyüdüler artikin :hulya:

allah bahtlarını açık etsin inşallah ablam!allah acılarını göstermesin hiç!
ya evet biz çocuklar hiç büyümüyoruz vallahi anneme 27 im 28 olcam diom ya o kadar olmuşmusun sen dio yaaaaa.....bende öle dicem demi şimdiden el kadar bebbdin de okula gidion diom da bana kızım gülüo alalhım ya bücürcadım benim....

ortim maşallah can ortime.....gurbet ellerde büyütmüş evlatçıklarını....:hooray:rabbim bağılasın inşallah hepimizinkilerini....:Saruboceq:

ben kacacam canlarim sizlere doyum olmuyor böyle hos sohbet birakilmaz da yarin calisiyorum yarin:çok üzgünüm:
aksam toplanalim valla ne güzel yazisiriz baya yerimsenibensihirimin zamani olmaz yarin cok mutlu günü rabbim mutlulugunu arttirsin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan

valla ablam bilion sen tecrübelisin tabbi halimden anlıosun ablacım...
sene uyu uykusuz kalmayasın ablacım sağlıklı olda yeter 1 dk ble konuşsak ..igeceler ablam attlı rüyalar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…