ablam n.ablam taa buralara geldi sevgin ,bir dilim pasta benden sana az bile canım ablam....
ablam hayılrıısı olsun inşallah ne mutlu sana valla doğup büyüdü derken birde meslek sahibi oldu ne güzel ablam allah her anneye bu mutluluğu yaşatır inşallah!sağolasın doktor annem....iyiyim hazırlık yapıoz istanbula....bgn tebliğ yerine geçen liste yayınlandı sağlık bakanlığının sitesinde....
ablam canım n.ablam öpsem şimdi oda gelir mi burdan sana?opuyorumnanaktanalmis yemis kadar oldum sihirim benim nice yaslara insallah yavrucugun a.s.a.s.a.s.
a evet yanlış olmuş izmir de hatlarım karışmış ablam kusuruma bakma baktım güneş55 ablamızımızın mış pardon ya ...ama olsun sizede nice mutlu aynı yastıkta seneler olsun inşallah hep sevgi vesağlıkla kalın inşallah yuvanızda!
iyi geceler ben kaçar
15 gün içinde gidecek...ben de gitçem dr annem...haydi hayırlısı benim oğlumda yazı yayınlandıktan sonra hemen başlamıştı sende mi gidiyorsun
inşallah sihirim rabbim sana da göztersin yavrunun bütün mürvetlerini.....:Saruboceq::Saruboceq:ablam hayılrıısı olsun inşallah ne mutlu sana valla doğup büyüdü derken birde meslek sahibi oldu ne güzel ablam allah her anneye bu mutluluğu yaşatır inşallah!
ablam canım n.ablam öpsem şimdi oda gelir mi burdan sana?opuyorumnanaktan
maaşallah n.ablam nice mutlu yıllara inşallah evlatlarınnızla sağlık mutluluk ve kurulmuş düzeninizle inşallah!benimde 24 yilllllllllllll allahin izniyle bayada olmus valla
maaşallah n.ablam nice mutlu yıllara inşallah evlatlarınnızla sağlık mutluluk ve kurulmuş düzeninizle inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?