İzmir Sohbetleri

amin canim sihirim amin anneler hic bir zaman evlatlarinin büyüdügünü kabul etmezler yavrulari onlarin yine kücücük yavrucuklari gibidir hic büyümezler gözlerinde cümlesinin evlatlarina uzun ömürler versin rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan
ortim maşallah can ortime.....gurbet ellerde büyütmüş evlatçıklarını....:hooray:rabbim bağılasın inşallah hepimizinkilerini....:Saruboceq:

canim ortim sagolasin amin insallah rabbim kötülüklerini göstermesin huzur mutluluk versin insallah cümlesine:Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

ortim yaaaa gitmeeeee........:gitme:

ne ayrlığı gördündü acep yaa.....anlamışındır sen onu? söyle bana.....kafamçokkarıştı

kactim canlarim hayirli geceler cümlenizi öptüm
hayirlarla dolu geceler mutluluklarla dolu sabahlar
güzelliklerle dolu mutlu bir hafta sonunuz olsun insallah
güzellikler sizinle olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

n.ablama ...............
ii geceler her sabah uyandığında yeni umutlar çalsın yüreğinin kapısını..
her gece yattığında melekler sarsın dört bir yanını...
her beni hatırladığında çınlasın kulakların ....
her insana baktığında vefa bulsun güzel yüreğin canım ablacım...
uymadı ama aklıma geldi işte birden yazaım dedim içimden böle geldi heycanlandım çıkıcan die ya ondan

msnden konuşuruz istersen ablacım uzun uzun anlatırsın kız evini bana.... ben senden önce kayanna oldum he haberin olsun yandı gelin senin .... :)

selam millet dün birden çıktım kusuruma bakmayın yaa hepinizi çok öpüyorum...canım sıkıldı sabah sabah yaaa dudadığımda uçuk çıkmış inşallah bi sorun olmaz...offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…