İzmir Sohbetleri

bitoşum geçerde geçenlerde mart anneleri bölümünde bi arkaaşın bebeğini uçuk yüzünden aldılar.biliyomusun çok korktum yaaa...bide akşam Ayla nın nişanı var ....ayyyyyy hep böyle olmadık zamanlarda çıkıyo bu yaaa ama en çok bebek için korktum doktorumu arıycam birazdan.

yok canim ya öyle bir sey olurmu inanmam korkma sen opuyorumnanaktan
bir sey olmaz canimcim ilac var sürülünce hemen kurutuyor ondan al lmaz:
aaaaa ayla nisanlaniyormu tebriklerimi söylersin hayirlisi olsun insallah a.s.

hahahaha Allah iyiliğini versin emi...bende o kokoş kesin pabuçları almıştır dedim yüksek ökçeli ya bide

slmm kızlr oğlşla ilgileniorm ama bir yandan da size bakaym dedm ..
kuşum sabah gelmedn ya msne benn de yoktm enesimiz dr a gtrdm nezle olmşş
sibel ablam çiçkler için saoll canmmsnnz valla
bitommmm opuyorumnanaktan

selamlar canim gecmis olsun yavrum ya havalardan oluyor opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız:hulya:
misafirlerim vardı geçirdim bir bakayım dedim napıyonuz diye:kedi:
birazdan dışarı çıkcam sonra akşama kadar yokum yine
akşam uyuymazsam gelirim sabah erken kalktım uykumu alamadımmirmirmirmir
yemekten sonra ağırlık çöküyor hep sızıp kalıyorum böyle olunca:kedi:
kusum iyimisin nasıl gidiyor hamilelik..havalarda biraz serinledi bol bol yürüyüş yap iyi gelir..cinsiyet ne zaman belli olcak merak içindeyimdelikafadulden

selamlarazıcıkta olsa sizi görmeye geldim kızlar bugün yoğunum malumunuz telaş başlayacak bir dinleneyim dedim sizlerle!

selamlar sihirim hosgeldin canim benim allah kolayliklar versin cok tatli telasbunlar
tekrardan tebrikler iyi eglencelera.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan

cnm bnmde kankamın bugün nişanı var onun için hazırlanıyorum bitaraftan da buraya yazıyorum ama msn i pek açmıoyrum buraya girince aklıma gelmiyo..önemli bişey yoktur inşallah geçmiş olsun kuzucuğunu öptüm..

ne haber kız ..cinsiyeti 5 ekimde belli olucak inşallah ama sanki kız gibi sağlıklı olsunda hemen haber vericem size zaten..

selamlarazıcıkta olsa sizi görmeye geldim kızlar bugün yoğunum malumunuz telaş başlayacak bir dinleneyim dedim sizlerle!

oyoy canım tatlı telaş yane iyi yapmışsın pasta süper ama tablo tablo prensese yakışır..a.s.

saol ablam valla öle ama hiç uyuyamadım nedense hersene böle oluo acaba nasıl olacak diemi nie bilmem ama hergün gibi değil bize bugün ..bayramda bukadar heyecanlı diilizdir alecek ama bugün farklıyız ablam..
tebriğin için saol ablam tüm dualrım sizinle allah razı olsun ablam....

kuusummm canım bnm tatlı dilli arkadaşım benim ya ne kadar içtensin sen ya bayılıyorum senin bu tavırlarına ben ya ...iyi ki varsın canımbenim...seninkine tecrübe ediniyoz haberin olsun ...havai fişekler bile olacak burada haberin olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…