İzmir Sohbetleri

sibel ablam ben bişey sorucam eğer herhangi bir rahatsızlık varsa aşı döneminde olan rahatsızlığı aşı körükleyebilirmi?
birde pnomokok aşısı olmuşdu enes en son.. ve sadece nezleydi acaba nezle bu aşının etkisiyle farklı bir seyire dönüşebilirmi?
az önce bunları konuşuyorduk msn de tubala ..dr a sormak lazım diyorduk hatta..
benim oğlumda kabakulak aşısından sonra kabakulak çıkarmıştı mesela ama çok hafif geçti çok az ateşle ve pek etki etmedi iyi huylu oldugu için..

ablacm oğluna da ayrı teşk.ederim zaman ayrdığı için ..
gizem ii geceler canm
ewet fatma ablaylan konşydk çok karşk tedavi bittikten sonra drlarıyla ayrıntılı konuşacağım olmadı bir arkadaşm izmir de bir prof a gotryo kızını bende oğluşumu bir prof a gosterrm

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok fatma abla enes sapasağlamdı aşı yapılrken aşıdan bir gün sonra nezle oldu sonrada budurum gerçekleşti bir gün içerisnde ..

enes de kkk aşısından sonra hem deri dokntusu hem kabakulak geçirdi

kardelencim 9 eylülde çocuk göğüs hastalıkları hocası varmış....Nevin Hoca....götürecek olursan tekrar bilgi alırsın bizden....süperdir diyo oğlum....

suyum hoşgeldin canım....sen nasılsın? sen de görünmedin bu ara?opuyorumnanaktan neyi konuşuodunz Tubayla?
hoşbuldum sibel ablam iyimçok şükürsizleri sormalı nasılsınız?
biz enesi konutuk kardelenle..bişeyi yoktu aniden oldu neden olur falan diye konuşuyorduk aşıdan olabilirmi körüklermi diyorduk işte..başka bişey yok buydu sadece..ya insan çocuklar olunca başka oluyor hiç kıyamıyor..daha çok küçük allah kourusun dilerim bir daha hiç olmaz..

aşı döneminde çocuğun herhangi rahatsızlığı olmaması gerekiyormuş fatmacım....ondan sormuştu....bazen aşıdaki mikroplar direncin zayıf olaması nedeniyle haztalığa neden olabiliorlarmış....bünyeden bünyeye değişmekle beraber bazı kişilerde (çocuklarda özellikle) olabilirmiş....ondan sordum dedi....sıkılmasınlar geçecektir...sıraladığum önlemlere uymalarını da rica ediyorum dedi....

aminn dilerimki birdaha hiç olmaz o ole gözlerimn içine bakarken anne beni kurtar dercesine inan çok zor ama hep annecim senin iyiliğin için kızma bana seni çok sewirm ondn dedm hep ama grsenz baba adaa die ağlamasını nasılda yalvarır gözlerle bakıor o an diorm allah m o çekmesn ben çekeymm allahm inş. ne bole ne de daha kotulerini yaşatmasn ..
ok ablam saolasn eşimle konşaym senden de yardm alrm :

Ahhh canım benim...kıyamam ona....senağlamaAllah geçmeyen dert vermesin kardelenim....Allah tez zamanda şifalar versin inşallah....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: dualarım onunla....:Saruboceq:

aminn ablacımm amin kimseye geçmeyendert vermesin .. dularınız benimle ya bu bana güç verior gerçekten çok saoln ii ki varsnz

aminn ablacımm amin kimseye geçmeyendert vermesin .. dularınız benimle ya bu bana güç verior gerçekten çok saoln ii ki varsnz

Anacım enes küçük daha....küçüklerde bağışıklık sistemi tam gelişmediği için hastalığa daha bir açıklarmış....hepimizin çocukları bir takım hastalıklar geçirdiler....dedim ya Rabbim geçerinden versin....:Saruboceq:

sibel abla allah razı olsun gece gece valla kafa şişirmemişizdir umarım:gitme: bizde bunu diyorduk işte demekki tahmin ettiğimiz gibi oldu:1no2:
çok sağolsun çok teşekkür ederiz oğluna..ben hep bunu ciddiye alırdım aşılarda hatta ertelediklerim bile olurdu bzaen..ama bazı aşılarda günü gününe yapılıyor işte..buda akıl karı oldu çok sağol..
bu arada geç cevap verdim kusura bakmayın oğlum uyandı ona koştum gittim..

ay sus çok fena oldum ya senağlama
hiç kıyamam nasılda korkmuş ..inşallah bidaha olmayacak allahın izniyle..
[QUOTE=Desibel;9338650]bu arada bizim oğlan görevine başladı....turkbayragi[/QUOTE]
hayırlısı olsun sibel ablam..inşallah herşey gönlünüze göre olur:Saruboceq:

:Saruboceq: hayırlısı olsun sibel ablam..inşallah herşey gönlünüze göre olur:Saruboceq:[/QUOTE]
inallah suyum inşallah....

ee sende mi istanbldasn ablam
ya hemşire ile lafa daldkk kus bakmayn geç yazdm ..
ewet ole bıkıpta salmasn başndan ne kadar dua alırsa o ka ii bide çok paracı olmasn

ee sende mi istanbldasn ablam
ya hemşire ile lafa daldkk kus bakmayn geç yazdm ..
ewet ole bıkıpta salmasn başndan ne kadar dua alırsa o ka ii bide çok paracı olmasn

evt kardelencim şimdilik burdayım.....bgn bir yaşlı teyze gelmiş....muayene etmiş sonra ilacını yazmış falan oğlum, kadın demiş..şükür biri muayene etti, o kadar da yıkandım muayene olurum diye....boşa olmadı, başka zaman etmiyorlardı....demiş....şimdi oğlan dior ki, birbirlerine anlatacaklar, hepsi benim nöbetçi olduğum gün gelecek sağlık ocağına diyor.....:roflol::roflol:

ay süper ya koptum haa:roflol::roflol:
kesin öyle yaparlar doğru demiş oğlun..
benm de ablam dr.bir sağlık ocagında.. inanılmaz hasta hikayeleri var..neler neler var sende bundan sonra çok duyarsın..bizlede paylaş nolur :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…