birsey degil canim benim opuyorumnanaktanaldığım ilk hediye olduğu için benim için çok değerli ablacım tekrar tşk ederim
allah zihin acikligi versin sihirim basarilar versin yavruna:Saruboceqablam ders çalışıoz valla napalım işte öle sıkıyız bu aralar okumaya başladık ablacımmmmmmmmmmmmmm:)
seherim canim hosgeldin cok sevindim valla her zaman beklerizopuyorumnanaktana.s.a.s.kızlar bende geldımm nabersınız izmirin güzelleri
hoşgeldin canım ben kendi adıma iyiyim tşk ederim sen nasılsın?
birsey degil canim benim opuyorumnanaktan
allah zihin acikligi versin sihirim basarilar versin yavruna:Saruboceqpuyorumnanaktan
seherim canim hosgeldin cok sevindim valla her zaman beklerizopuyorumnanaktana.s.
ay ben ara sıra ugruyorum ayrıca pogaca için teşekkürleropuyorumnanaktan
canimsin birsey degil afiyet olsun opuyorumnanaktan
merhaba bende geldin nasılsısnız?
h.b artık sogumuştur kastamonu demi...eşiminkiler koyde artık soba yakıyolarmışşşhg canım ben kendı adıma cok ıyıyım sadce üşüyorumfisfisfis
merhaba bende geldin nasılsısnız?
hosgeldin kstmn canim opuyorumnanaktanmerhaba bende geldin nasılsısnız?
bıtom sorma gunduz carsıya cıkıp simit alasım geldı ya:roflol::roflol:
h.b artık sogumuştur kastamonu demi...eşiminkiler koyde artık soba yakıyolarmışşş
saol cnm bende iyiyim opuyorumnanaktanhoşgeldın canım ben kendi adıma iyiyim tşk ederim sende iyiysindir umarım
afiyet olsun....
ben geç kalıom böle işte bide okul bölümüne bakıom ya kusuruma bakmayın e bide pc kafayı yedi ondan!Çok üzgünüm çoook
h.b bitoş ablam nasılsınnhosgeldin kstmn canim opuyorumnanaktan
sorma sehercim valla her gördügümde canim acayip istiyor bu gün almayi unuttum sorma:1no2:
ewt artık oyle ayyy abla birde bu sene bir mantar olmuşki sormaaaaya aslında soguk degıldı bugun cok sıcaktı hava ama gecelerı serın oluyor koyler daha serındır tabı
sen acılışı yaptın yanıburasida sogudu valla kizlar
bende kalorifer yakiyorum su anda dondum bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?