İzmir Sohbetleri

ay kıyamam sana hemşom ama arac tarfında cok bılıyomda ondan göndermıyom nasılolsa köyden gider dıyorumkız bende almadım yarın bende alayım barı dondurucuya koyayım bak iyihatırlattın oglanın yüzünden mantarı falan unttum yaopuyorumnanaktan

bitom sorma ya kalorıfer yanıyodu lojmanda burda bakıp duruyoz ne zamna yakacaklar diye bır yerde yenı olmk cook kötü ya bışeybılmıyorsun

hehe al bakalım neyse affettim ...sagolsunlar ya toplayıp yolluyolar
sen hıç turşusunu yaptınmı kanlıcanın
süper oluyo demii

ablalarım canlarım size doyum olmaz ,ama ben artık yatmaya gıdıyorum sabah erken kalktıp,
uykum geldi artık sizlere

hehe al bakalım neyse affettim ...sagolsunlar ya toplayıp yolluyolar
sen hıç turşusunu yaptınmı kanlıcanın
süper oluyo demii

yok yapmadım ama yedim süper oluyor benım koçişde istıyor bu sene mantar turşusu ben kırmızı bıber turşusu yapcam daha kış geldı ben daha uyuyorum yaaaya burasını biz kastamonular sohbeti yaptık :roflol::roflol::roflol:

ama bıtoşumu ben kastamonu hemşerısı olarakda görüyorum bütün izmirlılerı sevıyoruzzopuyorumnanaktan
canimsin hepimiz memleketimin insaniyiz hepimiz biriz bitanem sizleri cok seviyorum yurdumun her topragini her memleketini hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz opuyorumnanaktan
bende cıkayım uykum geldı ya sizleri öpüyorum:teytey::teytey:

iyi geceler canim hayirli sabahlar yarin görüsürüzopuyorumnanaktan

amannnnnnnnn dremim gelmis hosgelmis fakat ben kaciyom ablam yarin caliscam sabah saat 6 da yatmam lazim nirde kaldin caneyyyyyy

amannnnnnn ortimde gelmis nirdedin ortim sen gittinmi istanbula niye bu saatte geldiniz ben yatiyom yaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…