İzmir Sohbetleri

amannnnnnn ortimde gelmis nirdedin ortim sen gittinmi istanbula niye bu saatte geldiniz ben yatiyom yaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

yarın geceye çevirdik bileti......zemuszemusohh bu gece takılırım biraz....biraz daha kalsana ortim canımsın....delikafadulden

ben de geldiiiim.........bu gece burdayımmmmm......
canım ablam hoşgeldinn opuyorumnanaktan
amannnnnnnnn dremim gelmis hosgelmis fakat ben kaciyom ablam yarin caliscam sabah saat 6 da yatmam lazim nirde kaldin caneyyyyyy

hoşbuldum canım ablamm.gidiomusunn:gitme:
bnm pc cok agır ablacım ya anca gelebıldım KK'yaa.(

öpüyom ortimi dremimi ben kactim canlar kalkamam sonra öpüyom cok sizleri canlarimi yarin görüsürükopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yarin öglen görüselim canlarim yaa ortim valla özlecem seni bu gün bir mahsun kaldim gittin deyin simdide yatmam gerekiyor kalkamam sabah canim benim sizleri cok seviyorum mutlu olun mutlu kalin sekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ii gclr bitoş ablacım bnde seni kocaman öpüyorum Allaha emanet ol ablacımm opuyorumnanaktan

eh ortim yat bakalım hadi ya kıyamam sana da şimdi.....biz dreemle takılırız biraz.....Allah rahatlık versin ortime....iyi uykular.....opuyorumnanaktan

ablacım bn geldimm opuyorumnanaktan
kusura bakma ablacmm yaa bnm pc malum çıldırtıcak en sonunda beni msni yazarken net kıtlenıo fln offff :bbo:

canımsın dreecim....neler yaptın bgn....yarın gece geliyorum ben de ist'a....

napiim ablacım bizim burda cumaları kapalı pazarımız var oraya gittim dolaştım geldim :)
aaaa kaç gündür uzak kaldım topicten yarın geliceğinden yeni hbrim oluyoo.süper ablacımmm çok sevindim bu durumaahihoyyyt opuyorumnanaktan

evt cnm bnm...pazar sabahı bakırköyde olacam inşş....:hulya:öğleden sonra bahçeşehire gidecem....şimdi ben yatıcam izninle güzelcim.....yarın görüşürüz biraz daha olur mu tatlım.....iyi geceler diliyorum prensesime...opuyorumnanaktan

yarın bir ara sana özelden tel nomu atayım dreeciM.....belki bir gün buluşuruz senle biryerlerde canım benim....

tabiki ablacım ne demek müsade seninn opuyorumnanaktan
yarın görüşemezsek şayet şimdiden size hayırlı yolculuklar ablacım.Hayırlısıyla gelin inşallah.Seni çok seviyorum ablacım hayırlı geceler Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
yarın bir ara sana özelden tel nomu atayım dreeciM.....belki bir gün buluşuruz senle biryerlerde canım benim....
tmm ablacımm mesajını bekliyorumm tabiki görüşürüz ablammopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…