sagol cnm ben ıyım ugrasıyorum cocuklarlasaoln kızlar iim ben sizleri sormalı neler yapıosnz
ekimdenmi verdin maşallah bende bu ay 190 puan yapğtım verdimfaturayı yatıracagım falan dıyene kadar ay sonu gelir parfum geldimi sana bu ay
hım bakalımgelsinde bende kalıcı cok agır olmayacak bi parfüm istıyorum geçtiğim yerde izi kalsındelikafaduldenaralıktada bı parfum geliyo 150 yaparsakEkim ayını verdim canım.Aldım parfümümükaydirigubbakcemile2Çok güzel gerçektenopuyorumnanaktanKullanıyorum ve akşama kadar kokusu gitmiyor:lepi:
evt cnm 3 tane senınkı yaşındamı ayındamı?jasmin canm ne gsll işte sana kolay gelsn ..
kstm _37 canm sende benm gibi çock bytyrsn sanrmm
saoln kızlar iim ben sizleri sormalı neler yapıosnz
ALLAH bagışlasın cnm.maşallah yaş ve cinsiyetleri nedr ?
benm oğluşum 13 bçk aylk :)
hım bakalımgelsinde bende kalıcı cok agır olmayacak bi parfüm istıyorum geçtiğim yerde izi kalsındelikafaduldenaralıktada bı parfum geliyo 150 yaparsak
evt cnm 3 tane senınkı yaşındamı ayındamı?
cakıl seninle ilk karşılaşıors canm izmir içindnmisin sende ?
ALLAH bagışlasın cnm.
benım ıkı oglum 1 kızım var
yaşları8,6,3
hımmmCanım bu ayki ürünler için değmez sanırım ya...Mor olan süper yalnız.Bende tereddüt etmiştim ilk başta.Yalnız hafif şekerimsi,ağır olmayan ve kalıcı bir kış parfümü çıktı.Yani ilk kez oriflame den aldığım parfüm süper çıktı:))
ALLAH bagışlasın cnm.
benım ıkı oglum 1 kızım var
yaşları8,6,3
evet kardelencim ilk kez karşılasıyoruz bende yeniyim daha buralarda ama bundan sonra sık sık konusuruz heralde.biz bornovada oturuyorduk canım yeni taşındık şimdi düzcedeyiz.sen izmirin neresindensin?bu arada oğluşunuda allah bağışlasın canım
sagol cnm benımallah bağışlasın canım çocuklarını
ablacım hg. hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
hımmm
bende kendime Amber Elixir EdP eşimede s8 almıştım bana agır geldi sattım ıkısınıde bu güzelse bunu kullanırım artık gecen toplantıya gıttıgım de sıktılar salona cok guzel koktu bakalım
sibel ablam hoşgeldin..
allah m bağşlasın canm bebişlerini ..
ben bergama da otryrm canm
amin hepimiznkileri allah bagışlasınAllah bağışlasın canım.Maşşallah
Canım benim annemlerde Bornova'da oturuyorlar..
Siz neresinde oturuyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?