Sorma Özkanlar pazarı zaten favorim:lepi:Sabahın 8inde annemle beraber çıkardık.Zaten içinde oturduğumuz için gürültüden uyunmuyordu:)) Tezgahlar yeni kurulurken alışveriş yapardık.:roflol:Şimdi karşıyakadayım canım:sinifsinif:
tmm cnm işte ekimde gelecek olanı dıyorumyanı bana yarın yada obur gelevek olan parfumu mor olan sen başlayalı ne kadar oldubu işe
amberi anladım cnm:kedi:
bizde her cumartesi ordaydık çok güzel şeyler oluyor ama gittiğinde benimde kulaklarımı çınlat canım olurmu.karşıyakayıda çok seviyorum ama ben her pazar sahil yolunu turlardık arabayla mavişehirin oralar falan çok güzelsenağlama
güle güle ablaopuyorumnanaktankızlar ben çıkıorum şimilik...dha sonra gelirimyine...hepiciğinizi öptüm....opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıorum şimilik...dha sonra gelirimyine...hepiciğinizi öptüm....opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıorum şimilik...dha sonra gelirimyine...hepiciğinizi öptüm....opuyorumnanaktan
güle güle ablaopuyorumnanaktan
ben gıdıyorum hoşçakalın bye
sibel ablam nere gidiosn ya gorüşemdk bugnlerde canm benmm :)
bende çıkıom enesi kontrole gtrcem saat 2 de öptm çok hepinizi
ya ni indirmli almak daha mantıklıCanım Şubat'ta 1 sene olacak;ama ben sadece ürünleri ucuza almak ve arkadaşlarımın da alması için girdim.Yani para,ticaret için değil.Zaten üye falan da yapmadım hiç:sinifsinif:Millet deli gibi satış yapıp,üye kaydediyorkaydirigubbakcemile3
.
ben varımmmmmkimseleryok muuu???
ya ni indirmli almak daha mantıklı
bende yapamıyorum malesef kımse yaklaşmıyo uye olmaya
tünaydın hayırlı cumalar kızlar
bende ancak girebildim,,berk bende olduğu günler onu uyutmadan giremiyom,,banyo yaptırdım,uyudu,bende biraz dinleneyim,hemde burdayım
kimseleryok muuu???
merhaba hemşom hg. kolay gelsina.s.slm izmire nabersınız ben ock duramıycam mısafırım gelıyor akşama pasta borek benı beklıyor bı bakim dedım
merhaba hemşom hg. kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?