İzmir Sohbetleri

bizde her cumartesi ordaydık çok güzel şeyler oluyor ama gittiğinde benimde kulaklarımı çınlat canım olurmu.karşıyakayıda çok seviyorum ama ben her pazar sahil yolunu turlardık arabayla mavişehirin oralar falan çok güzelsenağlama

kızlar ben çıkıorum şimilik...dha sonra gelirimyine...hepiciğinizi öptüm....opuyorumnanaktan

tmm cnm işte ekimde gelecek olanı dıyorumyanı bana yarın yada obur gelevek olan parfumu mor olan sen başlayalı ne kadar oldubu işe
amberi anladım cnm:kedi:

Canım Şubat'ta 1 sene olacak;ama ben sadece ürünleri ucuza almak ve arkadaşlarımın da alması için girdim.Yani para,ticaret için değil.Zaten üye falan da yapmadım hiç:sinifsinif:Millet deli gibi satış yapıp,üye kaydediyorkaydirigubbakcemile3

Olur canım.Kıyamam sana:teselli:Umarım en kısa zamanda gelirsiniz tekrar.

sibel ablam nere gidiosn ya gorüşemdk bugnlerde canm benmm :)
bende çıkıom enesi kontrole gtrcem saat 2 de öptm çok hepinizi

ya ni indirmli almak daha mantıklı
bende yapamıyorum malesef kımse yaklaşmıyo uye olmaya

tünaydın hayırlı cumalar kızlar
bende ancak girebildim,,berk bende olduğu günler onu uyutmadan giremiyom,,banyo yaptırdım,uyudu,bende biraz dinleneyim,hemde burdayım

a.s.slm izmire nabersınız ben ock duramıycam mısafırım gelıyor akşama pasta borek benı beklıyor bı bakim dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…