jazmincim biz özkanlarda oturuyorduk migrosun karşısında.annenler nerde oturuyor?
alan arkadaşta ıkısınıde cok begendi işte herkesin zevki farklıHoşgeldin ablacım.Nasılsın?
Cuman mübarek olsun seninde.
Canım Amber'in kokusu gerçekten çok ağır.Bu onun gibi değil;ama S8 o kadar ağır bir parfüm değil..
hg . hayırlı cumalrhayırlı cumalar kızlar
Bölge metro durağının orda.Yakınmışsınız canım.Güzel yerdir Bornova.Bende çok özlüyorum açıkcası.Şimdi de uzak değilim;ama yine eskisi gibi olmuyor tabii...
hayırlı cumalar kızlar
alan arkadaşta ıkısınıde cok begendi işte herkesin zevki farklı
hayırlı cumalar kızlar
evet canım bayağı yakınmışız.evet güzel yer sessiz sakin diğer semtlere göre özledim vallahi izmiri yaaasenağlama en çokda özkanlar pazarını:roflol: sen nerde oturuyorsun canım şimdi?
evet canım bayağı yakınmışız.evet güzel yer sessiz sakin diğer semtlere göre özledim vallahi izmiri yaaasenağlama en çokda özkanlar pazarını:roflol: sen nerde oturuyorsun canım şimdi?
hoşbulduk canlarıMMM....nasılsınız? bugününüz her zamankinden güzel geçsiN.....
ne güzeL ya...topiğimiz çok canlandı artık sayenizde kızlar......opuyorumnanaktan
cnm ya ben hedıye gelen parfumu soruyorum nasıl dıye sen hangısını dıyosunHayırlı cumalar canım.
Evet öyle canım gerçkten;ama ben indirimli olduğu için aldım bu parfümü normalde o kadar para verip almam sanmıyorum yani..
sagol ablam sen nasılsınhoşbulduk canlarıMMM....nasılsınız? bugününüz her zamankinden güzel geçsiN.....
bugünlerde hava çok güzel dışarı çıkıp gezmek istiyorummmm
cnm ya ben hedıye gelen parfumu soruyorum nasıl dıye sen hangısını dıyosun
sagol ablam sen nasılsın
bornovada oturan var mı kızlar
tmm cnm işte ekimde gelecek olanı dıyorumyanı bana yarın yada obur gelevek olan parfumu mor olan sen başlayalı ne kadar oldubu işeBende bendee:lepi:
Bende hediye gelen yani daha doğrusu 5 TL olan parfümü söylüyorum canım:kedi: Ekim ayında siparişe eklenecek olan mor parfümü.Mor parfümü bn çok beğendim canım;ama normal fiyatı 65 TL yani o kadar vermem demek istedim:)İndirime girerse ancak alırım.
Amber'in kokusu ağır gerçekten.Onu demiştim birde..:sinifsinif:
Vardım ben;ama annem hala orada oturuyor.
canım biz de çok yakınız ege üniversitesine yakın oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?