İzmir Sohbetleri

jazmincim biz özkanlarda oturuyorduk migrosun karşısında.annenler nerde oturuyor?

Bölge metro durağının orda.Yakınmışsınız canım.Güzel yerdir Bornova.Bende çok özlüyorum açıkcası.Şimdi de uzak değilim;ama yine eskisi gibi olmuyor tabii...

Hoşgeldin ablacım.Nasılsın?

Cuman mübarek olsun seninde.

Canım Amber'in kokusu gerçekten çok ağır.Bu onun gibi değil;ama S8 o kadar ağır bir parfüm değil..
alan arkadaşta ıkısınıde cok begendi işte herkesin zevki farklı

Bölge metro durağının orda.Yakınmışsınız canım.Güzel yerdir Bornova.Bende çok özlüyorum açıkcası.Şimdi de uzak değilim;ama yine eskisi gibi olmuyor tabii...

evet canım bayağı yakınmışız.evet güzel yer sessiz sakin diğer semtlere göre özledim vallahi izmiri yaaasenağlama en çokda özkanlar pazarını:roflol: sen nerde oturuyorsun canım şimdi?

evet canım bayağı yakınmışız.evet güzel yer sessiz sakin diğer semtlere göre özledim vallahi izmiri yaaasenağlama en çokda özkanlar pazarını:roflol: sen nerde oturuyorsun canım şimdi?

canım biz de çok yakınız ege üniversitesine yakın oturuyoruz

Sorma Özkanlar pazarı zaten favorim:lepi:Sabahın 8inde annemle beraber çıkardık.Zaten içinde oturduğumuz için gürültüden uyunmuyordu:)) Tezgahlar yeni kurulurken alışveriş yapardık.:roflol:Şimdi karşıyakadayım canım:sinifsinif:

ben kendi adıma iyiyim ablacım tşk ederim sende iyisindir inşallah.çok sağol ablacım seninde günün çok ama çok güzel geçer inşallahopuyorumnanaktan

Hayırlı cumalar canım.

Evet öyle canım gerçkten;ama ben indirimli olduğu için aldım bu parfümü normalde o kadar para verip almam sanmıyorum yani..
cnm ya ben hedıye gelen parfumu soruyorum nasıl dıye sen hangısını dıyosun
hoşbulduk canlarıMMM....nasılsınız? bugününüz her zamankinden güzel geçsiN.....
sagol ablam sen nasılsın

bugünlerde hava çok güzel dışarı çıkıp gezmek istiyorummmm

Bende bendee:lepi:

cnm ya ben hedıye gelen parfumu soruyorum nasıl dıye sen hangısını dıyosun

sagol ablam sen nasılsın

Bende hediye gelen yani daha doğrusu 5 TL olan parfümü söylüyorum canım:kedi: Ekim ayında siparişe eklenecek olan mor parfümü.Mor parfümü bn çok beğendim canım;ama normal fiyatı 65 TL yani o kadar vermem demek istedim:)İndirime girerse ancak alırım.

Amber'in kokusu ağır gerçekten.Onu demiştim birde..:sinifsinif:

bornovada oturan var mı kızlar

Vardım ben;ama annem hala orada oturuyor.

tmm cnm işte ekimde gelecek olanı dıyorumyanı bana yarın yada obur gelevek olan parfumu mor olan sen başlayalı ne kadar oldubu işe
amberi anladım cnm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…