İzmir Sohbetleri

mrb nasılsınız neler yapıyorsunuz arkadaşlar bulaşık makesi için tamirci geldi hortumu üfledi 10 lirasını aldı dedim bilseydim bende üflerdim yani sorunu yokmuş

mrb nasılsınız neler yapıyorsunuz arkadaşlar bulaşık makesi için tamirci geldi hortumu üfledi 10 lirasını aldı dedim bilseydim bende üflerdim yani sorunu yokmuş

Selam ablam.İyiyim mesai bitimimi bekliyorum dört gözledelikafadulden

Daha büyük sorunlar çıkarmasında ablam.Buna da şüküryerimseniben

sagol cakilim sen nasilsin canim benim bu gün doktora gittim fakat doktor yoktu artik pazartesiye kaldi canimopuyorumnanaktan

bende ıyıyım ablacım teşekkür ederim.üzüldüm şimdi ablacım yaa dizin çok agrıyormu pekisenağlama

bende ıyıyım ablacım teşekkür ederim.üzüldüm şimdi ablacım yaa dizin çok agrıyormu pekisenağlama

canimsin gülüm benim sagolasin dizimde az minüsküs yirtilmasi varmis birde arkada kasta az problem var dedi doktor bakalim ortopedi doktoru ne diyecek ne yapacak ilacla tedavi edebilir dedi rontgen doktoru en son olarak olmazsa endoskopi yapabilir ded hayirlisi insallahopuyorumnanaktan

Nazik olmak için
bir gülümseme beklemeyin

Sevmek için
sevilmeyi beklemeyin

Bir arkadaşın değerini anlamak için
yalnız kalmayı beklemeyin

Çalışmaya başlamak için
en iyi işi beklemeyin

Öğütleri hatırlamak için
düşmeyi beklemeyin

Dua'ya inanmak için
acıları beklemeyin

Yardım edebilmek için
zamanınız olmasını beklemeyin

Özür dilemek için
diğerinin acı çekmesini beklemeyin
Ne de barışmak için ayrılığı

Beklemeyin çünkü
ne kadar zamanınız var bilmiyorsunuz...

herzmn ki gibi süper bi paylaşım ablammmm opuyorumnanaktan
bnde geldim izmirin güzel hanımları nasılsınız bakalımm kaydirigubbakcemile2

dreecim sağol canımıniçi......hem de bişeyler öğreniyoruz birlikte....beğendiğimi aktarıyorum sizLere de....kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…