İzmir Sohbetleri

kankım ya nerdeyse3 ay bıttı ya insan bır kahve içmeye gelır allahtan mısafırler yogunda ugraşıyorum yoksa kafayı yerım ya:çok üzgünüm:

canim benim ya simdilerde komsuluk kalmadi gercekten olsun biz variz sana caniz bitanem sen mutlulukla saglikla otur evinde yeter biz sana her zaman misafir oluruz sen sIkma canini opuyorumnanaktan:1hug:

dreamcim bu sana gelsin canım opuyorumnanaktan
cnm bnm çookk tşkr ederimm opuyorumnanaktan
ORTİMLE DREECİM NİRDE YAWW.....senağlama

evet ablacım bitoş ablam dreamde gelseydi keşke :gitme: dream dünde yoktu özledik vallahizemuszemus
bnde özledim tatlımm:)
evet ablacım katılıyorum sana dreamda gelseydı tam olucaktı mafoldumben
dreeem nerde yaww.....fena aşık oldu ehu ehu...:hulya:
o aşık olan bnmiyim ablacımmm :kedi:
ben kaçıyorum müsadenizle ablalarım sizi çooooooook seviyorum iyiki varsınız kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan dream gelirse selamımı söylersiniz
selamını aldım cnm çok tşkr ederimm opuyorumnanaktan
dremimm yok nirde acep gelmedi valla merak ettim gülümüCADIARZU

geldim cnm ablammm seni merakta bırakırmıyım bn hiçç opuyorumnanaktan
bn geldimmm canlarımm bitoş ablam,sibel ablamm ve çakılımmm bnde sizleri çokkkk özledim iki gündür çok geç saatlere kalıyorumm(

günaydın kızlar
2 gündür midem ağrıyo yaaa
havadanmıdır sudanmıdır anlamadım gitti

günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bakalım?geçmiş olsun yamancım yediğin birşey dokunmuş olmasın canım?

günaydın kızlar
2 gündür midem ağrıyo yaaa
havadanmıdır sudanmıdır anlamadım gitti

Canım çok geçmiş olsun. Bol bol nane limon,adaçayı iç hayatım. Üşütmüş olabilirsin:sinifsinif: Havalar artık serinledi epeyce..

Canım çok geçmiş olsun. Bol bol nane limon,adaçayı iç hayatım. Üşütmüş olabilirsin:sinifsinif: Havalar artık serinledi epeyce..

AY EVT CNM YA MİDEM KÖTÜ AĞRIYO VE KUSACAK GİBİYİM :gitme:

jazminin dediği gibi nane limon çayı çok iyi gelir canım bide tuzlu krakerlerden falan ye bulantını geçirsin biraz

jazminin dediği gibi nane limon çayı çok iyi gelir canım bide tuzlu krakerlerden falan ye bulantını geçirsin biraz

saol cnm bilmiyorum nedendir ama ayağa kalkınca fena oluyom
korunmasam hamile sanıcam kendimi :roflol: laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…