İzmir Sohbetleri

ablam güller çok güzel görünüyor ama seni görünce kıskanmasınlar sonra :kedi: ben iyiyim canım ablam sağol sen nasılsın?özledim ya sizi dün erken çıktım ama bu gece burdayım :dance: dreamle bitoş ablamda gelsinde akşama buluşalımopuyorumnanaktan

walla çakılım öyle yaa...bir güngörüşmezsem sizinle bir boşluk oluyor....çok fena alışkanlık ettiniz bana....ŞenizŞeniz

enesimm çok ii allah ma bin şkr .. maşallah diim ablam .. ya su çiçeği aşısını yaptrcam ama hala düşünüorm çok korkuorm artkk sana oğln mu dedi ole canm

maşallah kardelencim allah nazarlardan saklasın canım allah bütün bebekleri korusun

enesimm çok ii allah ma bin şkr .. maşallah diim ablam .. ya su çiçeği aşısını yaptrcam ama hala düşünüorm çok korkuorm artkk sana oğln mu dedi ole canm

EVT ABLAM...geçen gün yeğenim grip aşısı oldu....2 saat sonra grip belirtilri başladı....sağlık ocağına da bu şikayetle gelen çok olmuşşş.....bu yılki aşılar böyle galiba dedi....

ayy yaa çok kotuu sibel abla düşünsene bi de domuz gribi aşısı aılcak diolar sağlık pers. falan allah m korsn sonçta o hatalığı vücuda enjekte edecekler ve daha yeni bir aşı ne olacğı belli değil

sibel ablammmmmmm benden sana tatlımı tatlı bir melek onu herzaman yanında taşı olurmu tüm dileklerini gerçeğe cevirsinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…