İzmir Sohbetleri

GÜlme kıs wala bak sankı hamıle gıbıyım ıÇım kalkıyo resmen ama sanmıyorum
saĞlam korunuyoz : ))))))))))))))))))))))

yamancım canım havalardandır mevsim değişikliği oluyorya ondandır canım ayaklarını sıcak tut soğuk su içme dikkat et kendine

kızlar ben hiç çay sevmem bu sabah hayatımda bir ilki gerçekleştirdim çay demledim kendime hususi afiyetle içtim pek güzeldi birdahakine gelin de balkonda içelim beraber

bende ıyıyım canım sagolasın.ohhh afyetler olsun keyif yaptın yani bugün ne güzel kaydirigubbakcemile5

kızlar ben hiç çay sevmem bu sabah hayatımda bir ilki gerçekleştirdim çay demledim kendime hususi afiyetle içtim pek güzeldi birdahakine gelin de balkonda içelim beraber

BENDE GELEYİMMİ ŞEKERİMMM kaydirigubbakcemile2 :hulya:

Kardelencim hoşgeldin canım a.s.

Nasılsın? Görüşemiyoruz hiç...

Sibel ablamı da gördüm alttan...Nasılsın ablamŞeniz

Umutluyuz bende çay sevmem;ama öyle bir anlattın ki yani içesim geldi sıcak sıcaksositososito

hoşbldm kızlar ii olmanıza sewindm bnede iimm çok şkr .. artk pek uğrayamıorm kk ya bebiş işler gelen giden derken özlüorm sizlrii

nsılsınız canlarım.....çakılım, jazmin, kardelen, umutluyuz.....keyifler nasıl?bir demet gül getirdim sizlere.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…