kızlar sayfayı görmek için üste F5 tuşuna basın. ben öyle yeni yazıları görüyorum.opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende hep mehter takımı gibi bi geri iki ileri gidip duruyodum yaa:roflol::roflol:
burdayım çakılımm sohbetleri okuyorummm :))
canım bende 40 yşındayım genc sayılmam yane ıunıversıteye gıden oglum var kucukde lıseye başladı yane baya yaşlandım bennnnnnnn:roflol::roflol:
burdayım çakılımm sohbetleri okuyorummm :))
seher ablam abla diyorumda özür dleyerek sorsam kaç yaşındasın..diye..
bitoş ablammmmmmmmmmm beni unuttun bu gecemafoldumben
kaybolma sana yaaa ses er azcık....a.s.bak çiçek vereyim sana
ayyy sanada çoookkk maşallah genceciksin ama kuzucuklarını kocaman etmişin ne güzel ..genç anne olmuşsun o zaman avantajı işte bende 40 olduğumda kızım 19 felan olcak inşallah görürsek o günleri.
aykut kendi msn iniacik birakiyor benimkini kapatiyor ay sinir aaaaaaa:jeyyar:
kuşum bir sayfa geriye boşuna gitmene gerek yok. F5 tuşu bu işi görüyor.opuyorumnanaktan
bitoş ablammmmmmmmmmm beni unuttun bu gecemafoldumben
bende bu tuşu çocuklardan görerek buldum.:lepi:naniknanikdelikafadulden
kaybolma bir yere arada ses ver canım yaa.sen neler yaptın bugun günün nasıl gectı bakalım?
yazını gormeden yazdım ınankı 40 yaşımda oldugumu heralde sanaldan gonul bagı gecıyoropuyorumnanaktan
insallah insallah göreceksiniz tabi bitanem hayirlisiyla:Saruboceqkaybolma sana yaaa ses er azcık....a.s.bak çiçek vereyim sana
aynen kaybolma burdan dremimlmaz:
ayyy sanada çoookkk maşallah genceciksin ama kuzucuklarını kocaman etmişin ne güzel ..genç anne olmuşsun o zaman avantajı işte bende 40 olduğumda kızım 19 felan olcak inşallah görürsek o günleri.
nasil geciti kuzum günün bakemopuyorumnanaktankaybolma bir yere arada ses ver canım yaa.sen neler yaptın bugun günün nasıl gectı bakalım?
gercekten sanal bag kurduk hemsom aramizda valla kaydirigubbakcemile5:1hug:yazını gormeden yazdım ınankı 40 yaşımda oldugumu heralde sanaldan gonul bagı gecıyoropuyorumnanaktan
seherim sesin niden cikmiyor hemsom ya
baklmaz: lmaz::mymeka:dedikodu yapcam az senle
ya ablam öyleymiş :kedi:öğrendim sayende Allah razı olsun:roflol::roflol:valla bak.
şişitttt o ne biçim söz yavrıımmmŞenizunutmaz bitoşda bizde seni:1shok:cümlede pek bi devrik oldudelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle oluyo mesela seninle aynı başladık demin cümleye şimdideçakıl cığımla öyle olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman hiç kopmasın bu bağlar kopup gidenlere inata.s.
insallah insallah göreceksiniz tabi bitanem hayirlisiyla:Saruboceqpuyorumnanaktan
nasil geciti kuzum günün bakemopuyorumnanaktan
gercekten sanal bag kurduk hemsom aramizda valla kaydirigubbakcemile5:1hug:
:roflol::roflol:kızlar ıyıkın sormuşum baya detlıymışız kk sayesınde baya netı ogrendık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?