İzmir Sohbetleri

burdayım çakılımm sohbetleri okuyorummm :))

kaybolma sana yaaa ses er azcık....a.s.bak çiçek vereyim sana

canım bende 40 yşındayım genc sayılmam yane ıunıversıteye gıden oglum var kucukde lıseye başladı yane baya yaşlandım bennnnnnnn:roflol::roflol:

ayyy sanada çoookkk maşallah genceciksin ama kuzucuklarını kocaman etmişin ne güzel ..genç anne olmuşsun o zaman avantajı işte bende 40 olduğumda kızım 19 felan olcak inşallah görürsek o günleri.

in:dance:şallah canım allahım o gunlerı gostersın

:roflol::roflol:kızlar ıyıkın sormuşum baya detlıymışız kk sayesınde baya netı ogrendık

ben geç evlendim. 2 senede çocuk diye dr dr gezdim. malum okul hayatı ve işe başlama, uzun sürdü. sonrada koca aradık kendimize uygun. ama çok şükür buldum.delikafadulden:roflol: ya birde bulamasaydım.:roflol:
allahtan bizimkilerin okulları bitti de uzatmaları oynuyorlar.

aykut kendi msn iniacik birakiyor benimkini kapatiyor ay sinir aaaaaaa:jeyyar:

bak lmaz:lmaz::mymeka:dedikodu yapcam az senle

kuşum bir sayfa geriye boşuna gitmene gerek yok. F5 tuşu bu işi görüyor.opuyorumnanaktan

ya ablam öyleymiş :kedi:öğrendim sayende Allah razı olsun:roflol::roflol:valla bak.

bitoş ablammmmmmmmmmm beni unuttun bu gecemafoldumben

şişitttt o ne biçim söz yavrıımmmŞenizunutmaz bitoşda bizde seni:1shok:cümlede pek bi devrik oldudelikafadulden

bende bu tuşu çocuklardan görerek buldum.:lepi:naniknanikdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaybolma bir yere arada ses ver canım yaa.sen neler yaptın bugun günün nasıl gectı bakalım?

yazını gormeden yazdım ınankı 40 yaşımda oldugumu heralde sanaldan gonul bagı gecıyoropuyorumnanaktan

kesinlikle oluyo mesela seninle aynı başladık demin cümleye şimdideçakıl cığımla öyle olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman hiç kopmasın bu bağlar kopup gidenlere inata.s.

insallah insallah göreceksiniz tabi bitanem hayirlisiyla:Saruboceqpuyorumnanaktan
kaybolma bir yere arada ses ver canım yaa.sen neler yaptın bugun günün nasıl gectı bakalım?
nasil geciti kuzum günün bakemopuyorumnanaktan
yazını gormeden yazdım ınankı 40 yaşımda oldugumu heralde sanaldan gonul bagı gecıyoropuyorumnanaktan
gercekten sanal bag kurduk hemsom aramizda valla kaydirigubbakcemile5:1hug:

amın amın canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

insallah insallah göreceksiniz tabi bitanem hayirlisiyla:Saruboceqpuyorumnanaktan

nasil geciti kuzum günün bakemopuyorumnanaktan

gercekten sanal bag kurduk hemsom aramizda valla kaydirigubbakcemile5:1hug:

evet canım ole canım nazar degmesın:Saruboceq::Saruboceq:

:roflol::roflol:kızlar ıyıkın sormuşum baya detlıymışız kk sayesınde baya netı ogrendık

vallahi kk benim üye olduğum ilk site. gönül bağım var. ondan önce sadece oyun oynamak için oyunlara giriyordum. bu sayede çok şey öğrendim.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…