saol bitanem aldım çiceklerini mis gibi kokuyolar opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:kaybolma sana yaaa ses ver azcık....a.s.bak çiçek vereyim
burdayım cnm merak etme.napiim valla evdeydim tatlı krizim tuttu bişiler yaptım dizi fln izledim sonrada geldim sizin yanınızakaybolma bir yere arada ses ver canım yaa.sen neler yaptın bugun günün nasıl gectı bakalım?
baklmaz: lmaz::mymeka:dedikodu yapcam az senle
ya ablam öyleymiş :kedi:öğrendim sayende Allah razı olsun:roflol::roflol:valla bak.
şişitttt o ne biçim söz yavrıımmmŞenizunutmaz bitoşda bizde seni:1shok:cümlede pek bi devrik oldudelikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle oluyo mesela seninle aynı başladık demin cümleye şimdideçakıl cığımla öyle olmuşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman hiç kopmasın bu bağlar kopup gidenlere inata.s.
:roflol::roflol:kızlar ıyıkın sormuşum baya detlıymışız kk sayesınde baya netı ogrendık
ben geç evlendim. 2 senede çocuk diye dr dr gezdim. malum okul hayatı ve işe başlama, uzun sürdü. sonrada koca aradık kendimize uygun. ama çok şükür buldum.delikafadulden:roflol: ya birde bulamasaydım.:roflol:
allahtan bizimkilerin okulları bitti de uzatmaları oynuyorlar.
vallahi kk benim üye olduğum ilk site. gönül bağım var. ondan önce sadece oyun oynamak için oyunlara giriyordum. bu sayede çok şey
öğrendim.delikafadulden
ay söylemeyi unuttum on gün izine ciktim bu gün ne güzel uyuyacam sabahlarihihoyyythihoyyytzemuszemus
kızlar ben biraz dolanayım. sonra yine uğrarım. opuyorumnanaktan
kimseler yazmamis:1shok::1shok:delikafadulden
ben burdayım ablacım sizin güzel sohbetlerinizi okuyorum =))
aaaa üçümüz kaldık görüyonuzmu
canın sıkkın değil demi sanki bi durgunluk sezinliyorum buralardansengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?