İzmir Sohbetleri

kaybolma sana yaaa ses ver azcık....a.s.bak çiçek vereyim
saol bitanem aldım çiceklerini mis gibi kokuyolar opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:
bu arada snn hamilelik nasl gidio cnm bebiş nasıl :))

kaybolma bir yere arada ses ver canım yaa.sen neler yaptın bugun günün nasıl gectı bakalım?
burdayım cnm merak etme.napiim valla evdeydim tatlı krizim tuttu bişiler yaptım dizi fln izledim sonrada geldim sizin yanınıza
sen neler yaptın cnm :))

sagol canım benımmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitoş ablam snn adına çok sevindim dinlenirsin sanada ayrı bi moral olur canım ablammm opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:kızlar ıyıkın sormuşum baya detlıymışız kk sayesınde baya netı ogrendık

teşekkürler valla ...haklısın ...bende bi şu ileri geri takılıp kalmaktan sinir oluyodum..:roflol:

ablam sen taş gibi hatunsun afedersin ama gençliğinde nasılsın bilmeme artık ...aramana gerek olduğunu düşünemem bile biraz etafını görmüşsündür o kaaa .olsun geç olsun güç olmasın derlerya öyle işte bak şimdi dünyalar güzeli çocukların var Allah ömürlerini uzun etsin ama sen 55 yaşındaysan pekde geç olmamış çocukların sanki..CADIARZU
vallahi kk benim üye olduğum ilk site. gönül bağım var. ondan önce sadece oyun oynamak için oyunlara giriyordum. bu sayede çok şey

öğrendim.delikafadulden

bende burda çok şey öğrendim ablam...:1shok:

iyi tatiller ablacımmmm ama tatilde dinlenmeye dalıp bizleri unutma tamammı opuyorumnanaktan

firstladyim ablam sen benim yazdığımı anladın demi ben burdan okuyunca pek karışık geldide bana:roflol:

ay söylemeyi unuttum on gün izine ciktim bu gün ne güzel uyuyacam sabahlarihihoyyythihoyyytzemuszemus

yaa ben üzüldüm hep bu izninde türkiye ye gelirsin diye umut ediyodum..sağlık olsun yaza artık inşllah..

kızlar ben biraz dolanayım. sonra yine uğrarım. opuyorumnanaktan

dolan ablam bende az bakınıp gleyom geri..hep ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…