tlfnu sessızde falan unutmussa duymamıstır canım meraklanma hemen sen içini ferah tutopuyorumnanaktan
keşke cnm ama malesef o kadar hafif değilim maşallahım var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
annelık canım işte hepinız allahıma emanet olun ıyı geceler bu sefer gıdeyım artıkkk:teytey::teytey:
iyi geceler canim öptüm cokopuyorumnanaktan
diğer topikleride bir ziyarete gidiyorum.
canım bende cıkayım sabah malum 7 dekalkıyoruz bıtom tatılın gusel gecer inşallah rahat rahat nette sohbet ederız:teytey::teytey:
yok kuusumm iyiyim çok şükür :))
hava burda yağmurlu onun hüznü çöktü heraldee :)
bu arada çakılım nerelere gitti yaa
benımde ))))))))))))))))))ama ben dıyetteyım guyaaaa sadece süt içebılırımm elma yıyıpsu içiyorum hem yaıyorum sıze hemde su içiyommmsenağlama
canlar netten düstüm ya sinir oldum valla
bende sevmem..Allah başarılar dolu bi eğitim hayatı versin..inşallah emeklerinin karşılığını alır.senide tez zamanda çocuğuna kavuşturur ablam..ıstanbul demek yagmurlu oglumda orda senın gıbı hıc sevmes yagmurlu havayı zaten derslerde sevemedı alışmaya clışıyor
buda benden size gelsin size şans ve mutluluk getirsinopuyorumnanaktan
kusum ablam sendemi kactin yaaaaa eeeee bir karnini doyur gel barim tatli hamisim benimopuyorumnanaktan
bye güle güle sağlıcakla kal
merak etme cnm belki uyuyup klmıştır.belki ders çalışıyodur.sesini kısmıştır.evet canım ya tl actım cevap vermedı aklım onda kaldı bu akşam allahım hepınızı korusun:Saruboceq::Saruboceq:
iyi geceler seher abla tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
buda bitoş ablamla sibel ablama gelsin opuyorumnanaktan o kedide ben olayım bari :roflol:
kızlar bende kaçıcam birazdan uykumda geldi karnım doyunca ..
çakılım sibel ablamın yokluğu hemen fark ediliyo ..canım benim inşallah iyidir..hepinizi şimdien çook öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?