İzmir Sohbetleri

yok kuusumm iyiyim çok şükür :))
hava burda yağmurlu onun hüznü çöktü heraldee :)

bu arada çakılım nerelere gitti yaa

aman iyi ol canım bugün burasıda feci kasfetli..
benımde ))))))))))))))))))ama ben dıyetteyım guyaaaa sadece süt içebılırımm elma yıyıpsu içiyorum hem yaıyorum sıze hemde su içiyommmsenağlama

ayy ben çok acayip bi iştaha sahibim.bebeğim 250 gr olmuş.ama ben hiç kilo almadım daha ..

canlar netten düstüm ya sinir oldum valla

bugün herkes aynı şeyi söylüyo bitoşum

ıstanbul demek yagmurlu oglumda orda senın gıbı hıc sevmes yagmurlu havayı zaten derslerde sevemedı alışmaya clışıyor
bende sevmem..Allah başarılar dolu bi eğitim hayatı versin..inşallah emeklerinin karşılığını alır.senide tez zamanda çocuğuna kavuşturur ablam..

buda benden size gelsin size şans ve mutluluk getirsinopuyorumnanaktan

ayy çok güzel canım..

kusum ablam sendemi kactin yaaaaa eeeee bir karnini doyur gel barim tatli hamisim benimopuyorumnanaktan

yok ablam arada msnden yazışıyorum ..yerimseniben

bye güle güle sağlıcakla kal
evet canım ya tl actım cevap vermedı aklım onda kaldı bu akşam allahım hepınızı korusun:Saruboceq::Saruboceq:
merak etme cnm belki uyuyup klmıştır.belki ders çalışıyodur.sesini kısmıştır.

iyi geceler seher abla tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

buda bitoş ablamla sibel ablama gelsin opuyorumnanaktan o kedide ben olayım bari :roflol:

kızlar bende kaçıcam birazdan uykumda geldi karnım doyunca ..
çakılım sibel ablamın yokluğu hemen fark ediliyo ..canım benim inşallah iyidir..hepinizi şimdien çook öpüyorum..

kızlar bende kaçıcam birazdan uykumda geldi karnım doyunca ..
çakılım sibel ablamın yokluğu hemen fark ediliyo ..canım benim inşallah iyidir..hepinizi şimdien çook öpüyorum..

iyi geceler ablacim hayirli sabahlar benim canlarim nasillar yarin tel acacam öp onlari bizim icin gülom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…