canım emegıne saglık valla resımlere bakmaktan boreklere keklere içim kıyıldı gıdeyımde dıyet bıskuvılerınden yıyeyım barı:roflol::roflol:
hoşgeldın ablam ne yapalım sızsız buralar cok sakın oluyor vallahı:gitme:
ablacım bnde yeni geldim sayılır.
bu akşam sibel ablamla konuştuk szlere çokk selam söyledi.kısmetse yarın buluşucazzkaydirigubbakcemile2
valla ablacım bn bugün arkadaşlımla pazara kadar çıktım geldimm ama hava cok fenaydıı nasıl yagmur yagıyodu anlatamam sırılsıklam oldum resmen kaydirigubbakcemile3 bide aracın bırı yoldan gecerken dıbımızden hızla geçip bizi bi güzel ıslattı ayakkabılarım fln su ıcınde kaldım kötükedihüso
sn neler yaptın ablacım :)
iyi yapmissin bitanem ben bu gün kk ya giremedim sonradanda bilgisayar meskuldü bir sey yapmadim bitanem doktora gittim yemek falan iste aksam olduopuyorumnanaktanvallahı ablacım ben bıraz dısarı cıktım bugun hava alıyım dedım sonrada geldım sızlere baktım yoktunuz ozledım coook sızı.sen neler yaptın ablaların bıtanesıopuyorumnanaktan
burdada hava kötü dremim yagmurlu soguk ay öyle düsüncesizler oluyor banada oldu burdavalla ablacım bn bugün arkadaşlımla pazara kadar çıktım geldimm ama hava cok fenaydıı nasıl yagmur yagıyodu anlatamam sırılsıklam oldum resmen kaydirigubbakcemile3 bide aracın bırı yoldan gecerken dıbımızden hızla geçip bizi bi güzel ıslattı ayakkabılarım fln su ıcınde kaldım kötükedihüso
sn neler yaptın ablacım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?