İzmir Sohbetleri

oldu ablacim ay bir agri kesici ic tamammi canim benim gecmisler olsun
sagol bitanem ortimi öp benim icin iyi geceler hayirli sabahlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:

sağol ablacım.
öperim ablacım.sanada iyi geceler tatlı rüyalar ablacımm :gitmepuyorumnanaktanŞeniz

ya ben geldim geldim siz yoktunuz bende birdaha gelmedim ..şimdide yatıcam yinemi gelmediniz idye bakayım dedim..

bende gidiyom artık düngece çok oturdum bu gece salak gibiyim ..hadi iyigeceler canayakın selam cnm sen çıkıcaksan son olarak ışıkları kpatıver bitanem öptüm.

eh en son ben kalacağım. ışıkları kapatırım. ortalığı toplarım. toz bilem alırım.lülülülülülü

kuşum bende şimdi geldim.opuyorumnanaktan

HOŞGELDİN ABLACIM NASILSIN?KEYİFLER NASIL? :1hug:

bende gidiyom artık düngece çok oturdum bu gece salak gibiyim ..hadi iyigeceler canayakın selam cnm sen çıkıcaksan son olarak ışıkları kpatıver bitanem öptüm.

TAMAM KUUSUUM MERAK ETME KAPATIRIM SANA İYİ GECELERRRR:1hug:

hımmm bende arkadaşlarımın sorunlarını kendi derdim gibi takarım yawwwmafoldumbenönemli bişey yoktur yinede inşallalh..:Saruboceq:

çok zor bir durumda. benim elimden de birşey gelmiyor. inan çok üzüldüm. bir an ne diyeceğimi bile bilemedim.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…