kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay hiç güleceğim yok tu kızz.yok valla canım ne durması bastı gtti.zaten dursaydıı mahvedicektim onu yaa sırılsıklam etti beni resmen sersem heriffkötükedihüso ağzımı bozdum kusuruma bakmayınn hatırladıkca delı oluorummkötükedihüsodreamcım atvde unutulmaz dıye bır dızı varya tam onun senaryosu gıbı olmus arabanın sahıbı durdumu yoksa orda oyle oluyor ya kızda ona asık oluyor falan :roflol:
aynen ablacm basıp gitti oda zaten sanki bide bilerek yapar gibi yavaşlamadı bile su bırıkıntısının yanından hızlıca basıp gittiikafamçokkarıştıburdada hava kötü dremim yagmurlu soguk ay öyle düsüncesizler oluyor banada oldu burda
sonrada basip gidiyorlar ne yapayim ablam hep ayniopuyorumnanaktan
iyi geceler cakilim niden gidiyonkine kalsadin biraz dahaopuyorumnanaktankızlar benım cıkmam lazım kusura bakmayın olurmu mafoldumbensize ıyı sohbetler öpüyorum sızıopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay hiç güleceğim yok tu kızz.yok valla canım ne durması bastı gtti.zaten dursaydıı mahvedicektim onu yaa sırılsıklam etti beni resmen sersem heriffkötükedihüso ağzımı bozdum kusuruma bakmayınn hatırladıkca delı oluorummkötükedihüso
aynen ablacm basıp gitti oda zaten sanki bide bilerek yapar gibi yavaşlamadı bile su bırıkıntısının yanından hızlıca basıp gittiikafamçokkarıştı
Kim Var Kim Yok??????
yerlerinde durmuyorlar gercekten hareketliler baya sositosositoBENİMKİLERDE UYUMADILAR TEPİNİP DURUYORLAR)
canlarım bn müsadenizi istiyorum çok fena başım ağrımaya başladı :gitme:
kafamın içinde davul çalıyolar sanki.. :bbo:
nys çokk öpüyorum sizlerii iyi geceler hayırlı sabahlar.ablacım selamınıda ileticem sibel ablama merak etmee :))
hayırlı sabahlar olsunnn opuyorumnanaktan
canlarım bn müsadenizi istiyorum çok fena başım ağrımaya başladı :gitme:
kafamın içinde davul çalıyolar sanki.. :bbo:
nys çokk öpüyorum sizlerii iyi geceler hayırlı sabahlar.ablacım selamınıda ileticem sibel ablama merak etmee :))
hayırlı sabahlar olsunnn opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan a.s.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?