İzmir Sohbetleri

mantıya mı. biraz zor gibi. ama yinede kısmet diyeyim.:hulya:

yaa ben gitmek istiyorum ama kısmet dediğin gibi ablam...
benim son zamanlarda pek durumum belli olmuyo mesela bugün yine kötüyüm miğdem çok kötü..ne zaman geçicek şu bulantılar öldüm valla..akannehir

a.s.HOŞBULDUM HOCAM.SIKMAYIN CANINIZI AMANNNN HERLŞEYDEN ÖNCE SİZ GELİRSİNİZ KEYFİNİZE BAKIN!!!!!!!!opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

demi ama hemşom:lepi:

a.s.HOŞBULDUM HOCAM.SIKMAYIN CANINIZI AMANNNN HERLŞEYDEN ÖNCE SİZ GELİRSİNİZ KEYFİNİZE BAKIN!!!!!!!!opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ah güzelim o kadar çaresizdi ki benim yüreğim dayanmadı. öyle anlarda insan can dostu arıyor. bunu çok iyi biliyorum.

ah güzelim o kadar çaresizdi ki benim yüreğim dayanmadı. öyle anlarda insan can dostu arıyor. bunu çok iyi biliyorum.

aslında bende pek sallıyamam..böyle şeyleri hep içimde dert olur ama ...fazla sıkmamakda en iyisi...ama çaresizlik insanı deli eder bilirim..

önceki nasıldı güzelim. benim her ikisinde bulantım 9 ay sürmüştü. hatta serum bile bağlamışlardı.akannehir

önceki nasıldı güzelim. benim her ikisinde bulantım 9 ay sürmüştü. hatta serum bile bağlamışlardı.akannehir

maalesef abla ben de kızımda hastanelik olmuştum ...kötü geçiyo 9 ay çekiyorum..zaten hamile kaldım 5 kilo verdim millet alır ben veriyorum hep..bebk çok iyiymiş hatta kilosu çok çok iyi dedi doktor 270 gr mış..

ben bu sefer gidiyorum ama ..gerçekten kusuruma bakmayın artık firstlady ablam başka sefere güldürcem seni bol bol valla bu gece gagamı kıpırdatcak gibi değilim aslında ay ben bide grip oluyorum glb kırık gibi heryerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…