İzmir Sohbetleri

hg dreamoh ne gusel bızsız bızsız sohbetlerı ettınız hıç kımsecıkelr yok kac gundur:çok üzgünüm:

hb seher ablacımm.ehh kısmetede hepberaber sohbet ederiz bigün inşallah :))
bu arada meyveler cok güzel gözüküyo tşkr ederiz :))

hb seher ablacımm.ehh kısmetede hepberaber sohbet ederiz bigün inşallah :))
bu arada meyveler cok güzel gözüküyo tşkr ederiz :))

afıyet olsun canım benım benı gormeden bıtom cıkmış y cok uzuldum kımsecıkler yok canım ya kaç akşamdıropuyorumnanaktan

hoşgeldin azracım :))
bnde yoktum bı kaç akşamdır.sanırım bitoş ablamında ya işi vardır yada net sorun veriyodur yoksa girer bitoş ablam biliosun :))

aaa seher abla yaa bu saatte böle şeyler gönderme acıkıyorum sonraa cokacimcoook:kedi: kaydirigubbakcemile3

yok ablam saol bnde diyet moduna girmeye çalışıyorum hiç kanıma girme.bn görünce doymuyorum acıkıyorum çünkü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aman ablamm nptınnnn bn tatlıya hiç dayanamamm eyvahlar olsunn :bbo: cokacimcoook cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

ay napımmm ısatnbulda hava nasıl drem ya domuz gırıbınden cok korkuyorum ogluma tenbıhledım ellerıne falan dıkkat et dıye

:çok üzgünüm:konu hiç alakası olmyan bır yere gıttıde ben durmadan su içiyorum cok acıkıncada süt içiyorum canım dıyetı kendıne sorun etmefasla yoksam beyın temellı kılo almaya calışırmış

havalar değişiyo valla ablacım bi sıcak bi yağmurlu tam sonbaharı yaşıyoruz yni :)
haklısın ablam cok duymaya başladık yine bu domuz gribi vakalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…