Teşekkür ederim bilgi için ama kongreye gidiyolarmış cumartesi günü olacak mı onu da öğreneceğim 16 sında konuşmacı olarak gözüküyor instada paylaşım yapmış. Umarım denk geliriz ben de seyahate cıkacağım da ona göre şekillendireceğim durumu.Cumartesi alıyor randevu benim de denk gelmisti
Bence güzel sonuçlar alıcaksınız , içinizi ferah tutun.Durumunuzu anlatırsanız bir çözüm bulacaklardır inşallah buyumuslerdir iğnelere katlanabiliyorum ama klomen beni mahvediyor
Merhaba kızlar birsey sormak istiyorum 35 yaş altı için çift transfer yapılıyor mu irenbede bir bilginiz var mı acabaBence güzel sonuçlar alıcaksınız , içinizi ferah tutun.
Onu hiç bilmiyorum canım ya selam bu arada, yasal değil ama yapan doktorlar da var diye biliyorumMerhaba kızlar birsey sormak istiyorum 35 yaş altı için çift transfer yapılıyor mu irenbede bir bilginiz var mı acaba
Aynen bende öyle duydum da belki bilen vardır diye sorayım dedim birde bizler hormon tahlili vs yaptırıyoruz ya orda eşlerden de isteniyor mu sperm tahlili biliyor musunuzOnu hiç bilmiyorum canım ya selam bu arada, yasal değil ama yapan doktorlar da var diye biliyorum
Aynen bende öyle duydum da belki bilen vardır diye sorayım dedim birde bizler hormon tahlili vs yaptırıyoruz ya orda eşlerden de isteniyor mu sperm tahlili biliyor musunuz
Merhaba , Allah bağışlasın ikizleri :)Benim tüp bebek yöntemiyle ikizlerim oldu,şu an 14 aylıklarDoktorum Ömer Erbil Doğan.Gözü kapalı güvenip tavsiye edebilirim.
3ay önce yapıldı ilk kez ordaki doktor bir seferlik sonuç vermez bir kere daha bakılsın demişti eğer ıvf merkezinde bakıyorlarsa boşuna başka bir yerde de vermeyelim diye düşündümÇok yakın tarihli semen analizi yoksa isterler mutlaka. Bir de bağımsız lablarda yapılanları istemiyorlar zaten diye biliyorum biolab vs gibi.
Morfoloji krugere göre bakılmalı onu da genelde ıvf merkezlerinde bakıyorlar.
Yaşınız kaç sorun neydi acaba buarada maşallah allahım bağışlasın inşallahBenim tüp bebek yöntemiyle ikizlerim oldu,şu an 14 aylıklarDoktorum Ömer Erbil Doğan.Gözü kapalı güvenip tavsiye edebilirim.
Teşekkür ederim, Allah size de nasip etsin.40 yaşımda doğum yaptım.Bizim problemimiz eşimde azospermi vardı, doğal yolla olamadı bu sebepten.Tese ameliyatı oldu.Sperm de bulundu çok şükür.Yaşınız kaç sorun neydi acaba buarada maşallah allahım bağışlasın inşallah
Çok teşekkür ederim Allah size de nasip etsinMerhaba , Allah bağışlasın ikizleri :)
Hangi tüp bebek merkezinde yapıyor acaba işlemleri?
35 yaş altı çift transfer Türkiye de yasakMerhaba kızlar birsey sormak istiyorum 35 yaş altı için çift transfer yapılıyor mu irenbede bir bilginiz var mı acaba
Ay sizin bu perşembe miydi mesajı yanlış algıladım sanırım
Merhabalar ne yaptın randevu alabildin mi ?Teşekkür ederim bilgi için ama kongreye gidiyolarmış cumartesi günü olacak mı onu da öğreneceğim 16 sında konuşmacı olarak gözüküyor instada paylaşım yapmış. Umarım denk geliriz ben de seyahate cıkacağım da ona göre şekillendireceğim durumu.
Siz nasılsınız her şey yolundadır umarım
Selamm evet aldım pazartesi günü 15:30 'a :)Merhabalar ne yaptın randevu alabildin mi ?
Sevindim evet gittim bugün salı tekrar kontrolüm varSelamm evet aldım pazartesi günü 15:30 'a :)
Siz gittiniz mi kontrole
Amin inşallah çok teşekkür ederimTeşekkür ederim, Allah size de nasip etsin.40 yaşımda doğum yaptım.Bizim problemimiz eşimde azospermi vardı, doğal yolla olamadı bu sebepten.Tese ameliyatı oldu.Sperm de bulundu çok şükür.
Bende öyle duydum kimiside bazı özel yerler yapıyor dedi de emin olamadım35 yaş altı çift transfer Türkiye de yasak
Büyümüşler mi peki , gelişme vardır inşallahSevindim evet gittim bugün salı tekrar kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?