İzmir Tüp Bebek Doktor Önerisi - 2025

Cumartesi alıyor randevu benim de denk gelmisti
Teşekkür ederim bilgi için ama kongreye gidiyolarmış cumartesi günü olacak mı onu da öğreneceğim 16 sında konuşmacı olarak gözüküyor instada paylaşım yapmış. Umarım denk geliriz ben de seyahate cıkacağım da ona göre şekillendireceğim durumu.

Siz nasılsınız her şey yolundadır umarım

Onu hiç bilmiyorum canım ya selam bu arada, yasal değil ama yapan doktorlar da var diye biliyorum
Aynen bende öyle duydum da belki bilen vardır diye sorayım dedim birde bizler hormon tahlili vs yaptırıyoruz ya orda eşlerden de isteniyor mu sperm tahlili biliyor musunuz

Aynen bende öyle duydum da belki bilen vardır diye sorayım dedim birde bizler hormon tahlili vs yaptırıyoruz ya orda eşlerden de isteniyor mu sperm tahlili biliyor musunuz

Çok yakın tarihli semen analizi yoksa isterler mutlaka. Bir de bağımsız lablarda yapılanları istemiyorlar zaten diye biliyorum biolab vs gibi.
Morfoloji krugere göre bakılmalı onu da genelde ıvf merkezlerinde bakıyorlar.

3ay önce yapıldı ilk kez ordaki doktor bir seferlik sonuç vermez bir kere daha bakılsın demişti eğer ıvf merkezinde bakıyorlarsa boşuna başka bir yerde de vermeyelim diye düşündüm

Yaşınız kaç sorun neydi acaba buarada maşallah allahım bağışlasın inşallah
Teşekkür ederim, Allah size de nasip etsin.40 yaşımda doğum yaptım.Bizim problemimiz eşimde azospermi vardı, doğal yolla olamadı bu sebepten.Tese ameliyatı oldu.Sperm de bulundu çok şükür.

Merhabalar ne yaptın randevu alabildin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…