Buyuyorlar ama iğneler arttı iki iğne üç oldu bir tane de hapBüyümüşler mi peki , gelişme vardır inşallah
Merhaba günde 3 iğne şeklinde mi olduBuyuyorlar ama iğneler arttı iki iğne üç oldu bir tane de hap
Evet 3e çıktı iğnemMerhaba günde 3 iğne şeklinde mi oldu
Allah yardımcınız olsun inşallah mükafatı güzel olurEvet 3e çıktı iğnem
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun belirsizlik hissi beklemek zorunda olmak hissi çok zorAllah yardımcınız olsun inşallah mükafatı güzel olur
Çok haklısınız ama bu süreçte moralinizi yüksek tutmaya çalışın stres yapmayın hiç biliyorum zor ama elinizden geldiği kadar artıkAmin Allah hepimizin yardımcısı olsun belirsizlik hissi beklemek zorunda olmak hissi çok zor
Merhaba. Gittiniz mi kontrole bugun Nasil gecti? Ne dedi Alper bey ?Selamm evet aldım pazartesi günü 15:30 'a :)
Siz gittiniz mi kontrole
Merhaba, evet gittim. Hormon testi istedi FSH ve E2. Çıkan sonuçlara göre toplama işlemi için ilaç başlayacağız.Merhaba. Gittiniz mi kontrole bugun Nasil gecti? Ne dedi Alper bey ?
Tolga Atakulu ben de çok merak ediyorum. Her gün porzitif sonuçlar paylaşıyor. Deneyimi olan yardımcı olsun lütfen.
Merhaba rahim filmini be sperm testini en son ne zaman vermiştiniz sizMerhaba, evet gittim. Hormon testi istedi FSH ve E2. Çıkan sonuçlara göre toplama işlemi için ilaç başlayacağız.
Dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyor Alper Bey benim durumum için. Ama hormonlar uygun ise en azından yumurta toplama yapılacak ve dondurulacak.
Benim rezerv durumuma göre değerlendirdi. Bu süreçte tekrar rahim filmi ve sperm testi istiyor. Bugün sonuçlar cıkınca iletişime geçeceğiz.
selamlar 3 sene önceki tahlillerimiz vardı elimizde , ondan yenilenmesini istedi .Merhaba rahim filmini be sperm testini en son ne zaman vermiştiniz siz
Hafi ya çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır inşallah hangi değerleriniz yüksek çıktı acabaselamlar 3 sene önceki tahlillerimiz vardı elimizde , ondan yenilenmesini istedi .
Şuan sonuçlara göre bu ay tedaviye başlayamıyoruz maalesef. Hormonlarda yüksek çıkan değerler oldu ondan bi ay ilaç kullanıcam
E2 değerim yüksek çıktı maalesef, 1 ay doğum kontrol kullanıcam. Haftaya da rahim filmi çekilecek 26sında. Bu ilaç kullanımında sigarayı bırakmam gerekiyo zaten kilo vermeye çalışıyodum bakalım nasıl olacak yarın baslıcam biraz mutsuzum o yüzden açıkcası. Zaten bırakmam gerekiyodu da bi tık ani olduHafi ya çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır inşallah hangi değerleriniz yüksek çıktı acaba
Hiç modunuzu düşürmeyin vardır bunda da bir hayır inşallah bu süre zarfında kimbilir belki de şansınız daha da artacaktırE2 değerim yüksek çıktı maalesef, 1 ay doğum kontrol kullanıcam. Haftaya da rahim filmi çekilecek 26sında. Bu ilaç kullanımında sigarayı bırakmam gerekiyo zaten kilo vermeye çalışıyodum bakalım nasıl olacak yarın baslıcam biraz mutsuzum o yüzden açıkcası. Zaten bırakmam gerekiyodu da bi tık ani oldu
Belki de ben de öyle düşünmek istiyorum açıkcası :) İnşallah güzel süreç ve sonuç.Hiç modunuzu düşürmeyin vardır bunda da bir hayır inşallah bu süre zarfında kimbilir belki de şansınız daha da artacaktır
Aslında keşke önceden bırakabilmiş olsaydınız tüm doktordan ilk aşama bunlardan bahsediyorBelki de ben de öyle düşünmek istiyorum açıkcası :) İnşallah güzel süreç ve sonuç.
Sigara bırakma işi beni bi miktar geriyor şimdilik ama bakalım
Merhaba, evet gittim. Hormon testi istedi FSH ve E2. Çıkan sonuçlara göre toplama işlemi için ilaç başlayacağız.
Dondurulmuş transfer yapmayı tercih ediyor Alper Bey benim durumum için. Ama hormonlar uygun ise en azından yumurta toplama yapılacak ve dondurulacak.
Benim rezerv durumuma göre değerlendirdi. Bu süreçte tekrar rahim filmi ve sperm testi istiyor. Bugün sonuçlar cıkınca iletişime geçeceğiz.
insallah olumlu olur sizin icin.Merhaba, evet gittim. Hormon testi istedi FSH ve E2. Çıkan sonuçlara göre toplama işlemi için ilaç başlayacağız.
2 hamileliğimde de volkan bey in hastasıydım. Dünyanın en tatlı doktorudur. İyi ki Volkan hoca diyorum. Kesinlikle şans verin. Göreceksiniz. Böyle bir yorum gördüğüm için cokkk şaşırdım yazmak istedimYaasanırım medicalpoint ıvf ile ilgili işlem yapmıyor artık. Instada cok cana yakın duruyo aldanmamak lazım :)
Bende genelde olumlu duymuştum açıkcası gitmeyi de düşündüm ama laboratuvar olarak tavmergeni kullandığı için vazgeçtim çoğu kişi memnun değil o laboratuvardan2 hamileliğimde de volkan bey in hastasıydım. Dünyanın en tatlı doktorudur. İyi ki Volkan hoca diyorum. Kesinlikle şans verin. Göreceksiniz. Böyle bir yorum gördüğüm için cokkk şaşırdım yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?