Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi İzmir'de 1 yaş ve sonrası oyun evi arıyorum !

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ebru3515

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
17
0
6
35
İzmir
:nazar: merhaba arkadaşlar izmir hatay da oturuyorum oğlum 1 yaşında (yürümesinde sıkıntı yok 10 aylıkken başladı )haftada 1-2 kez götürebileceğim oyun evi arıyorum. anne ve bebeği ile birlikte 1-2 saatti aktif olarak değerlendirmek amaçlı oyunlar düzenliyorlarmış . bilgisi olan yazabilirse çok memnun olurum . :emir_bebek:

evet bende arıyorum böyle bir yer. üçyolda oturuyorum bende yakınlarda olsa kızım haftada 2-3 gün değişik aktiviteler yapar, sosyalleşir, beyin gelişimi içinde yararlı olur düşüncesindeyim. 1 buçuk yaşında kızım tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen

Karşıyaka Bostanlı da Jou Jou Aktivite ve Oyun merkezi var, benim toruncuğum gitmişti çok çok memnun kaldığımız ve çokta tavsiye ettiğimiz bir yer ama sizin için uzak olabilir.

:nazar: merhaba arkadaşlar izmir hatay da oturuyorum oğlum 1 yaşında (yürümesinde sıkıntı yok 10 aylıkken başladı )haftada 1-2 kez götürebileceğim oyun evi arıyorum. anne ve bebeği ile birlikte 1-2 saatti aktif olarak değerlendirmek amaçlı oyunlar düzenliyorlarmış . bilgisi olan yazabilirse çok memnun olurum . :emir_bebek:

Biz de Hatay tarafında bir araya gelip çocuklarımızın sosyalleşmesini hedefleyen anneleriz. Şu an 3 anneyiz. Bu hafta İzmirspor metro durağında benim evimde bir araya geleceğiz. İsterseniz siz de bize katılabilirsiniz. Güvenmek isterseniz akşam 7 gibi genellikle Uğur Mumcu parkına gidiyoruz. Oraya gelin, tanışalım. Özelden cep numaramı da veririm, ararsınız.

evet bende arıyorum böyle bir yer. üçyolda oturuyorum bende yakınlarda olsa kızım haftada 2-3 gün değişik aktiviteler yapar, sosyalleşir, beyin gelişimi içinde yararlı olur düşüncesindeyim. 1 buçuk yaşında kızım tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen
.

Ebru3515'e yazdım. Lütfen siz de gelin. Şu an 3 bebişimiz var. Ama bence ideali 5. İlgilenirseniz lütfen mesaj atın.

Back
X