İzmir'de Bebek Oyun Grubu

SAPHIRA

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
11.790
215
738
41
İzmir
Selam İzmirli Güzel Anneler;
Duru Okyanus adında 18 aylık bir kızım var.Küçükyalı'da oturuyorum.Devamlılık sağlayabilecek,en az ayda 1 kez buluşabilcek annelerden oluşan,ayları yakın olan bebeklerimizle bir oyun grubu kuralım istiyorum.Katılımınızı bekliyorum
sevgiler...a.s.

merhaba izmirli anlerden katılımlar bekliyoruz benimde mert adında yakında 18 aylık olucak bi oğlum var. Ay olarak yaşıtlarının yakın olmasını bende isterim ki birbirlerini üzmesinler umarım katılım sağlayabilecek annelerle tanışabiliriz .
Biz sapiracığımla kasım annesiyiz zaten tanışıyoruz inşallah buradan daha çok dostumuz arkadaşımız olur devamlı olur inşallah

kaydirigubbakcemile5 Hoşgeldin bebeeemm opuyorumnanaktan

çok güzel bir düşünce zamanı gelince bende böyle bir grup kurmak isterim sizlere katılamam biz daha pek ufağız size göre ....:))
kolay gelsin kızlar

tatlım elbette katılmak isterim...benimde kızım 16,5 aylık suanda...arkadaş grubu edinmek çok ii olucak benim içinde...çünkü saphıracım ve diğer arkadaşlarımla tanışmak bana huzur vericek...

minikprensescim nerde oturuyordun tatlım?
ben biraz gribim şu an da ama artık geçiyor.iyileşeyim,hemen bir buluşma ayarlayalım tatlım a.s.

aaa eycik var grubuzda,henüz bu yeni başlığımıza yazmadı,şu ara biraz yoğunluğu var.o da buca da oturuyor ama neresinde bilmiyorum.bir de arada sırada giren bir arkadaşımız daha var sudenaz17,yanlış hatırlamıyorsam o da bucadaydı ama ilk buluşmamızda bulunamamıştı,henüz tanışamadık kendisiyle.
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

hoşgeldin çıtırım opuyorumnanaktan
geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkürler a.s.

Bende geldimmmhihoyyyt
Benim kızımda 16 aylık olucak yakında.Bucada şirinyerde oturuyorum.
Saphıracım nasıl oldun tatlım?Diğer arkadaşlarlada görüşemiyoruz ben çok giremiyorum bu aralar çıtır-pıtır,krikitos nasılsınız kızlar?öptüm hepinizi

eycik selam güzelim...şirinyerde nerede oturuyosun...belki tanışıyoruzdur...

iyiyizz bız canım sagoll..sız neler yapıyorsunuzz?ben cok yogunum bu ara ,,delırıcem yakındaeyvahedigeldismile

eycikim hoşgeldin kuşumm a.s.
daha iyiyiz çok şükür

çıtırım bir ara bize de vakit ayır canım ya opuyorumnanaktan

Mayıs ayının son haftası buyuk ıhtımal Izmır de olacagım. Oyun grubuna gelemem belkı ama dısarıda bulusursanız katılabılırım :))

Melekçim çok güzel olur..ınşallah hepimiz uygun oluruz da bir buluşma ayarlarız sen de katılırsın a.s

anneler gününüz kutlu olsun şekerler,1 gün gecikmeli oldu,h.sonu fırsatım olmadı siteye girmeye a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…