İzmir'de Bebek Oyun Grubu

tamam ozaman cmt dıyelım...gelenler parmak kaldırsınnnnnn

1-saphıra
2-cıtır-pıtır

????

tamam cnm :)
şimdi kimsecikler yok buralarda,okuyunca yazarlar herhalde diyorum.
bi msn açar mısın çıtırım,bir şey soracağım

ben gıremedım kızlar yogunluktan..
yarın yagmurlu olacakmıs..
kımse de yazmamıs zaten gelmek ıstemıyorlar sanırım??

hem herkes buluşmak istiyorum diyor,sonrada buluşma zamanı gelince,ben gelicem veya gelmicem diye haber vermek amaçlı bile yazan olmuyor.niye böyle oluyor arkadaşlar?

az önce seçilciğimle görüştük...ilk telefon görüşmemizdi...sesi çok içten geliyordu...onu tanıdığıma çok mutlu oldum...biraraya geldiğimizde ii bi dost olabileceğimize inanıyorum...bu dostluğu kurmak isteyen tüm annelerimizie aramıza bekliyoruz...

canım benim o senin içtenliğin :)

bu topikte ilk buluşma girişimimiz olmadı ama önümüzdeki hafta,h.sonu veya h.içi hiç farketmez benim için,herkes için uygun bir günde buluşalım.buraya yeterli derecede girlimediğinden kopukluk var.şekerler lütfen topiği boşlamayalım,irtibatımızı koparmayalım ki buluşma günlerinden haberimiz olsun.
ben düzenli olarak görüşebileceğimiz,devamlılık sağlayabileceğimiz bir grup oluşturalım istiyorum.mesela ayda bir görüşmek gibi bir rutine bağlayabiliriz ama bunun için topiğe daha sık uğramanız gerekiyor.bir de telefonla da birbirimize bildirelim,böyle olmuyor.en iyisi öyle olacak

1 haftadır akrabalarım burada olduğu için kk ye fazla bakamadım bu buluşmayıda görmedim kusura bakmayın bu sabah yolcu ettik hepsini bende buradayım şimdi zaten bu buluşma imkanım olmıycaktı çünkü son günlerinde bırakamazdım başka buluşmada bende seve seve katılırım nerede olursa farketmez ama artık buluşalım lütfen kısmetse 45 gün sonra doğum yapıcam son buluşmayada katılıyım ondan sonra burnumu dışarı bile çıkarabileceğimi internete gireceğimi düşünemiyorum

krikitosum Allah kavuştursun cnm
bu hafta havanın güzel olduğu bir gün buluşalım
bundan sonra sadece burada yazmayalım,telefonlada birbirimize haber verelim,buraya bakılmayabiliyor çünkü.

selamlar
ızmir deyim. bende bakamadım nete pek soryy. Saphira gecmıs olsun tatlım. Cumartesı Istanbul a gerı donuyorum artık yazın gelırım tekrar herhalde. Cumartesı hava cok kotuydu bu arada. Amcamız bızı Urla da kahvaltıya goturdu gercı. Bugun Izmır ıcınde gezecegız optuk.

teşekkürler melekçim.eğer katılım olursa cumartesiye kadar bir buluşma ayarlayacağız sanırım.uygun olursan sen de katılırsın

sadece sesı değil kendısı de tatlıdır secılcıgımınopuyorumnanaktan

valla sız bır saat-gun ayarlayın da ben ona gore gelırım ya da gelemem dıyecegım..
ama su kesın kı hafta ıcı kesınlıkle katılamam..
3 hafta sonra okullar fınısh...
ozaman her an her saat sızınleyım
ama yaz gelıyor artık kızlar..yaz aylarında çogu kısı tatıle falan gıder herlade kımseyı bulamayız..hos sımdı de bulamıyoruz ama nese:)

o konuda yoruma bile gerek yok çıtır-pıtırcığım..sesi bu denli tatlı olan bi bayanın kendisinin tatlılığını düşünemiyorum bile....

çok teşekkür ederim kızlar :kedi:
valla ben aslında bugün ya da yarın buluşalım diye düşündüm ve bir buluşma oldu da aslında ama kalabalık değildik :) şaka bir yana,ben bugün krikitosuma gittim,uzun zamandır sözüm vardı gidememiştim bir türlü,bugüne nasipmiş.hadi yarın buluşalım desem büyük oranda buna cevap yarın bile gelmeyebilir,bir de çıtırıma da uygun olsun diye düşünerek cumartesi isterseniz ben uygunum diyorum,sizler ne dersiniz

sanırım kimsede yine ses çıkmamış...c.tesi eniştem gelicek ama yinede sabah erkenden girer bakarım katılım olursa düşünebilirim yinede duruma göre...

minikçim daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi kk ya çok girmeyen arkadaşlarımız var veya kk ya girip bu topiğe uğramıyorlar.dolayısıyla kopukluk oluyor

haklsın bitanem...bak bugünde yattı anlaşılan...sabah erken girerim demiştim...olucakmı diye ama sonuç yine hayal kırıklığı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…