saphira ve izmir de ki diğer arkadaşlar İzmir de havala nasıl? haftaya sanırım bozuluyor biraz. Haftaya kayınvalıdem ıle gonderecegım oglumu. 1 hafta ayrıyız
cantasına kısa kollu sort mu koyayım uzun kollu ve esofman altmı ?
evet cnm çok güzel bir..teşekkürler teyzesi :) 18 aylık Duru Okyanus ama 2 yaşında sanıyorlar çoğu zaman,saçları gür olduğu için.Bizimkilerden küçük derken mart bebeklerini mi kastettin cnm,çünkü bu topikteki bebekler ; kriktosun Mert 18 aylık,çıtırın İklim 19 aylık,eycikin Zeynep 16 aylıkYaa bu Karabağlar da ki oyun alanı çok güzelmiş. En güzeli de kızın maşallah.
Bizimkilerden büyük baya sanırım :)
Benim oğluş 15 aylık.
Karabağlar Konak'a uzak mı çok
valla süper olur canım ben çok sevinirim,bencede ayarlayalım bu cumarteiyekızlar bu hafta sonu evdeyım nasıpse...
hava da guzel olursa ayarlayalım lutfen..
saphi senın buldugun yerlerın ısmıne de hayranım ha:
''ORA'' ,,, ''BURDA'' := ) -tatlicadiarzu-
sakabıyana burda nın hep onunden gectım ama gırmemıstım.resımlere baktım guzel de gozukuyor..bana uyar.artık gunler uzun hava da gec kararıyor..ogleden sonra gıtsek 6-7 ye kadar eglenırler..bu cumartesıye nedersınız
özdileğin oyun alanı daha az değil mi krikitosum,olur,bana uyar ama bence burda daha güzel bir yer ve kalabalık değil ama özdilek ulaşımı daha kolay tabikiburda avm ye bizde gidiyoruz gerçekten güzel yukarısı birçok oyuncak var ama özdilek te olabilir ordada jetonlu oyuncaklar var mert orada çok eğleniyor önünde parkta var çıkar gezeriz sonrada başka parkalrdada oynarlar hemde açık hava çay bahçesindede oturulabilir birde özdileğin servisleri var önünden geçen dolmuşlar var arabası olmayan da özdilek servisinin saatlerine bakıp gelebilir yada dolmuşla falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?