İzmir'de Bebek Oyun Grubu

Huuu huuuu güzelleeerr a.s.
nerelerdesiniz????
ne zaman buluşuyoruz???
yapalım artık bir program,havalar da ısındı hatta fazla mı ısındı ne :)
ne zaman nerede görüşelim?

fikirlerinizi yazın şekerler bekliyorum a.s

saphira ve izmir de ki diğer arkadaşlar ızmir de havala nasıl? haftaya sanırım bozuluyor biraz. Haftaya kayınvalıdem ıle gonderecegım oglumu. 1 hafta ayrıyız
cantasına kısa kollu sort mu koyayım uzun kollu ve esofman altmı ?

dün müthiş derecede sıcaktı ancak geceden bu yana biraz yağmurlu ve hafifde serin bi hava hakim...
1 hafta az bi süre değil ve havanın nasıl olacağı belli olmaz...bence sen hem kısa kollu koy hemde uzun kollu...işi garantiye al yani...

minikçim valla bugün yağmurlu ama yinede çok sıcak yağmur sıcağı var sanki bende şort tişort koy bola atlet koy vede ince uzun kollu eşortman altı kot koyabilirsin yada uzun kollu gömleklerde tam gelebilir akşam için

güzell anneler evet kimseden yine ses seda yok buluşmak isteyen yok mu zaten pek uğrayan da yok buraya buluşma ayarlıyalım artık uzun süre geçti yaz bastırdı gündüz çıkmak zorlaşıcak kısa süre sonra

melekçim mesela bugün kızma kot pantolon ve kısa kollu tişört giydirdim ben ama rüzgar fazlalaşınca dışarıda çantamdaki uzun kollu sweet-shirt ünü giydirdim hatta kapşonunu bile kaldırdım kafasına ne olur ne olmaz diye,biraz terledi ama rüzgardan korkarım ben.anlayacağın hem kısa kollular,şortlar koy,hem de uzun kollular,pantolonlar,eşofmanlar,ince baharlık ceket yelek tarzı şeyler koy.hava yağmurdan dolayı çok bunaltıcı

Biz bugün kahvaltıya 'burda avm' gittik,çok güzel bir yer.üst katında çocuklar için çok güzel oyuncaklar var,tiyatrosu var,kocaman bir tranbolin var,Duru Okyanus çok eğlendi.tırtıl ve bir sürü jetonlu oyuncak var.ayrıca palmiyedeki nuhun gemisi gibi bir kısım var.adı ' mavi rüya',giriş ücreti 5 tl,orada da oynayabilirler ama ille orası da şart değil çünkü oyuncak kaynıyor.yalnız tek sorun 'burda' karabağlarda.arabayla gitmek gerekiyor.arabayla gelenle,arabayla gelmeyenlere yardımcı olabilir diye düşünüyorum.bir kaç tane de resim koyayım,fikir olsun dedim.siz de yazın lütfen fikirlerinizi

Son düzenleme:
saolun arkadaslar..valla hem uzun kollu hem kısa falan koydum.. gıttı Alı Tuna babaannesıyle..aksam ındıler..1 hafta ayrıyım oglumdan. Haftaya Cumartesi bende ızmir deyim..

Yaa bu Karabağlar da ki oyun alanı çok güzelmiş. En güzeli de kızın maşallah.
Bizimkilerden büyük baya sanırım :)
Benim oğluş 15 aylık.
Karabağlar Konak'a uzak mı çok

kızlar bu hafta sonu evdeyım nasıpse...
hava da guzel olursa ayarlayalım lutfen..

saphi senın buldugun yerlerın ısmıne de hayranım ha:
''ORA'' ,,, ''BURDA'' := ) -tatlicadiarzu-

sakabıyana burda nın hep onunden gectım ama gırmemıstım.resımlere baktım guzel de gozukuyor..bana uyar.artık gunler uzun hava da gec kararıyor..ogleden sonra gıtsek 6-7 ye kadar eglenırler..bu cumartesıye nedersınız

burda avm ye bizde gidiyoruz gerçekten güzel yukarısı birçok oyuncak var ama özdilek te olabilir ordada jetonlu oyuncaklar var mert orada çok eğleniyor önünde parkta var çıkar gezeriz sonrada başka parkalrdada oynarlar hemde açık hava çay bahçesindede oturulabilir birde özdileğin servisleri var önünden geçen dolmuşlar var arabası olmayan da özdilek servisinin saatlerine bakıp gelebilir yada dolmuşla falan

Yaa bu Karabağlar da ki oyun alanı çok güzelmiş. En güzeli de kızın maşallah.
Bizimkilerden büyük baya sanırım :)
Benim oğluş 15 aylık.
Karabağlar Konak'a uzak mı çok
evet cnm çok güzel bir..teşekkürler teyzesi :) 18 aylık Duru Okyanus ama 2 yaşında sanıyorlar çoğu zaman,saçları gür olduğu için.Bizimkilerden küçük derken mart bebeklerini mi kastettin cnm,çünkü bu topikteki bebekler ; kriktosun Mert 18 aylık,çıtırın İklim 19 aylık,eycikin Zeynep 16 aylık
konaktan balçovaya gidiş gibidir aşağı yukarı uzaklığı,konaktan karabağlara.yalnız 'burda' karabağların girişinde,ilerlerinde değil
valla süper olur canım ben çok sevinirim,bencede ayarlayalım bu cumarteiye

valla sorma bu isim olayı benim de dikkatimi çekti :roflol: :roflol:
özdileğin oyun alanı daha az değil mi krikitosum,olur,bana uyar ama bence burda daha güzel bir yer ve kalabalık değil ama özdilek ulaşımı daha kolay tabiki

Ben nasıl gelebilirim Burda alışveriş merkezine Konak dan?
ızmir in yabancısı olarak :))

Melekçim ben hiç otobüsle gitmedim oraya.Yalnız 'bahri baba parkı' nın oradan kalkan otobüslerin hepsi 'burda avm' nin önünden geçiyormuş.Beni eşim götürecek arabayla,istersen biz seni Konaktan alırız.Yalnız eşimin iş durumu müsait olmazsa ben de otobüsle gelecek gibi gözüküyorum,istersen yine Konakta buluşuruz seninle,oradan beraber gideriz otobüsle.

konak dan karabaglar ya da gazıemır yonune gıden otobusler gecer burda nın onunden.gazıemıre dogru gıderken sag tarafta kalıyor.
etrafında ona benzer bır yer olmadıgı ıcın zaten dıkkat cekıyor..
konakdaki hareket memuruna sorarsanız zaten yönlendırır.

haftasonu uygun olmayanlar ıcın soyluyorum
ben perşembe günü de boşum.ne dıyorsunuz hangı gun olacagına karar verelım..

kızlar ani bir şekilde ablamı hastaneye yatırdık.sağ kulağında,iç kulakta damar tıkanıklığına bağlı işitme kaybı var.10 gün yatarak kortizon tedavisi görecekmiş e.ü.de.Ben de bugün sabahtan gittim,5 te geldim eve.bebekli olduğumdan geceleri refakatçı kalamıyorum bari gündüzleri destek olayım diyorum.o yüzden her gün gitmem gerekebilir.her ne kadar ablam her gün gelme hatta hiç gelme sen bebeklisin dese de benim içime sinmiyor.
çıtırcım normalde olsa perşembe çok güzel olur bana uyar derdim ama durum böyle olunca cumartesi gününden bile emin değilim.yine de % 60 gelirim diye düşünüyorum.çoğunluğa perşebe uygunsa buluşma perşembe yapılsın,uymaya çalışırım

ayy canım gecmıs olsun...bıran once ıyılesır ıns ablan..sen rahat ol canım,,bulusma kacmıyor ya saglık olsun..sende musaıt oldugun bır gun ayarlarız..

sağol çıtırım...bi akslik çıkmazsa cumartesi günü katılabilirim diye düşünüyorum.o yüzden buluşmayı ayarlayalım derim ben.yine de özel durmumuzdan dolayı gelememe olayımı opsiyonlu bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…