İzmir'de Bebek Oyun Grubu

çıtırım pıtırım özledim seni şeker en kısa zamanda bende bir organizasyon yapalım bana gelin görüşelim müsait bir gününüzde

çıtırım pıtırım özledim seni şeker en kısa zamanda bende bir organizasyon yapalım bana gelin görüşelim müsait bir gününüzde

canımm bende senı ozledım,nasılsın?..sen ayarla bize haber ver canım biz uyarız inş:)öptüm dora paşayı ve seni

benim 18 aylık bir oğlum var oyun grubu arıyorum

Bizim çocuklar 1.5 yaş civarıydı başladığımızda ancak şu anda 3.5 yaş civarı oldular.Bizimkilerin aktiviteleri senin miniğe fazla gelir canım..ama ben yine de gelmek görmek isterim,tanışmak isterim dersen,bir buluşmamıza buyur gel

evet sizinkilr büyümüş ben tarihe bakmadan hemen sevinip yazmıştım siz şanslısınız bende çok istiyorum ama artık başka bahara:)

Arkadaşlar, 3 yaşında bir kızım var ve onunla ilgili tüm deneyimlerimi blogumda yazıyorum. Okursanız sevinirim. naturelanne.blogspot.com

selamlar herkese.. bayadır kimse bişiler paylaşmamış ama ben bi şansımı deneyeyim dedim... 2010 nisan doğumlu bir oğlum var.. sizi çok kıskandım.. bizii de aranıza alın diye ağlasam kabul edermişiz???

Merhaba bbaannuu :)
evet buraya pek yazmaz olduk artık çünkü hem facete gizli bir grubumuz var oradan yazışıyoruz hem de sık sık telefonla ve yüzyüze görüşüyoruz.Bizim kuzular 2008 li,büyüdüler artık ve kardeşleri de oldu,yolda olan da var hatta bu merajımı görür müsün bilmem ama seninle tanışmayı ben de isterim,arkadaşlarımın da isteyeceğini sanıyorum.Bu kardeşlerden birisi de 2010 doğumlu bu arada

saphiracım nasılsın canım.uzun zamndır girmiyodum buraya.diğer tarafa baktım ama kimse yok artık sanırım..en yeni sen yazmışsın buraya.kızın nasıl kocaman olmuştur küçük prenses.iyisinizdir umarım..

merhaba canım
sağol iyiyim sen nasılsın?Ben de eskisi kadar sık girmiyorum kk ya ama şimdi şansa mailerime bakıyordum,farkettim senin yazdığını :)
Tabii kocaman oldu cadı :) Çağan nasıl?Biz çok iyiyiz çok şükür

merhabaa nerelerde bulusuyorsunuz benımde oglum 2010 hazıran dogumlu 3 yas doldu :)

Merhaba biz çoğunlukla birbirimizin evine gidiyoruz ya da dışarı etkinliği yapıyorsak,ona göre bör plan yapıyoruz.belli olmuyor yani.Bizimkiler 5 i dolduruyor artık

Son düzenleme:
Merhaba biz çoğunlukla birbirimizin evine gidiyoruz ya da dışarı etkinliği yapıyorsak,ona göre bör plan yapıyoruz.belli olmuyor yani.Bizimkiler 5 i dolduruyor artık

anladım tsk ederım sızınkıler buyukmus masallahh ben yanls okudm galıba 3.5 yas okudumda kusura bakma

ne güzel bebeklerınız için neler yapıyosunuz tebrık ederım hepinizi bende bır gun sizin gıbı anne olabılır mıyım bebegım için aktıvıteler bulup,arkadaslık kurmasına olanak saglayabılır mıyım allahımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…