tunayektacım tunaya geçmiş olsun cnm.allah korusun hepsini :/
1-2 hafta önce bizde akşam misafir vardı,neyse iklim mızırdanınca oturma odasında tv açtık,izliyordu..öylesine gittim baktım ne yapıyor diye,düşüp bayılacaktım,titremeya başladım.bi baktım bizimkinin elinde prizin takıldığı beyaz yuva var ya,o elinde,duvardan tamamen sökülmüş şekilde...duvarın içinde tüm elektrik kabloları gözüküyor...şok oldum şok!!!
allahtan eşim oraya gelen elektriği kesmiş önceden o prizi hiç kullanmıyordum,haberim yoktu.allah korudu yani ya elektrik olsaydı düşünmek bile istemiyorum...
iklimden hiç beklemeyeceği bir davranış bide orası ayrı...onun yaptıgına zor ınandırdım kendimiama çocuk işte bunlar güvenmemek lazım.belkide dikkat çekmek istedi yeterli ilgi görünce bilemeyeceğim.neyse kadınların erken çökmesinin bir nedeni de çocuklar işte..ona sıkıl buna üzül,ömründen ömür gidiyor insanın..
aaa talihsizliklerle dolu bigün olmuş.geçmiş olsun kızlar,allahım beterlerinden korusun..
naz bebeğimiz hoşgeldi sefa geldi:))
bizde bugün sabah yine ateşler içinde uyanınca ve sol ayak bileği şişmiş ve acıyordu. hasan özkandan hemen bugüne randevu aldık.yanındaki lerzan hanım muayene etti,daha sonra aramıza hasan beyde dahil oldu.süper ilgilendiler.2 aydır kullandığımız ilaçları gün gün listelemiştim ve son 15 gündür ateşini belli saatlerde not ediyordum hangi saatlerde ateş düşürücü verdiğime kadar not aldım.çok iyi oldu..tüm detayları bildirdim.adam 3 olasılıktan bahsetti.ilki allahım esirgesin kanser,ikincisi verem,(bunların olduğunu pek sanmıyorum ama dedi)üçüncüsüde kalojen doku hastalıkları dedi.tabi bunlar için tahliller istedi.hemen sonuçları söyleyim benm gibi sizde kalp krizi yaşamayın..hala çarpıntılarım devam..kanser yada verem bulgusu cıkmadı binlerce şükür yaradanıma..üç saat telefon bekledim sonuçlar için zaman geçmedi( 3. durum romatizmal durumlarıda kapsayan binlerce çeşidi olan bi durummuş ama hepsinin tedavisi ilacı varmş.sonuçları görmeden şimdilik bişey söylemeyelim dediler.bir sürü kan tahlili istedi,2 tanesi ankaraya gitti 2-3 gün içinde gelecek sonucu.enfeksiyon değerinde düşüş var ama tam geçmemiş.kullandığın ilaçlarla bastırılmış hep dedi,şimdi salıya kadar hiç ilaç kullanmıcaz ve durumu gözlemlicez.vücuttan ilaç birikimi çıksın gitsin biraz diye..ateşi olsa bile ateş düşürücü verme kap buraya getir dedi,40derece yada üzeri olursa tabi.yada yine acılı yürüyememesi,2den fazla ekleminde şişlik olursa.inatçı ateş 3sene düşmeyen bile görmüşler bugüne kadar (ama korkma sakın ne olduğunu bulcaz,ne gerekiyosa yapcaz dediler.içime inanılmaz sindi.kadın akşam 2 kere aradı.
hasan bey 9eylüle yatırabilirim orda tam tetkikleri yapıp tedavisini yapabiliriz bakalım sonuçlar gelsin karar vericem dedi.bizim için çok özel önemli bi hasta,incelenmesi gerekiyo.bu kadar uzun ateş kesin bişey olduğunu gösteriyo diyo.o ilaçlarla hep bastırılmış,tam tetkik etmeden hep ilaç verilmiş.boğaz enfeksiyonu ilk etepta görülen bişey,herşey ona bağlanmış ama işe yaramamış araştırılması gerekenn çok seyi var dedi.ciğer röntgeninde zatürre belirtileri var mesela verdikleri ilaç hafif kalmış dedi.neyse aklıma geldikçe yazdım uzun ve karışık olmuş olabilir.birde göz muayenesi istedi çok ilginç.bazı hastalıkların teşhisi gözden olabiliyomuş?? yarın göz muayenemiz var.böyle kızlar bakalım inşallah salıdan önce gitmemizi gerektircek bi durum olmaz..
merhaba kızlar
biz geldik artık evde olmak gibisi yokmuş anca yerleşebildik yazlıklar kışlıklar ordan aldıklarımız falan koca göbekle epey zor oldu şimdide diğer hazırlıklar başladı bebeğin kıyafetleri hastane çantası doğuma az kaldı sanki ilk defa doğum yapıcak gibi heyecanlıyım dua edin bana
hepinizi çok özledim görüştüğümüzde bol bol kaynatırız
merhaba kızlar
biz geldik artık evde olmak gibisi yokmuş anca yerleşebildik yazlıklar kışlıklar ordan aldıklarımız falan koca göbekle epey zor oldu şimdide diğer hazırlıklar başladı bebeğin kıyafetleri hastane çantası doğuma az kaldı sanki ilk defa doğum yapıcak gibi heyecanlıyım dua edin bana
hepinizi çok özledim görüştüğümüzde bol bol kaynatırız[/QUOT
hoşgeldiniz canım...sonunda bitti.
heyecan olması çok normal 2. de olsa,apayrı bir duygu,karnındakıyle yakında tanışacaksın inş.isim düşündünüz mü eyciğim?
bide naptın dr işleri aynı yerde devam değil mi?
ben 7 kilo aldım şimdiye kadar.feci gidiyorum valla:18:sende durumlar nee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?