kızlar topiğimiz artık oyun grubu değil,unutulan grup olmuş haberiniz varmı ????
kaç gündür giriyorum çıkıyorum kimseden ses yok ya,nerelerdesiniz,f...k oldu diye burası unutulcakmı yane :))
naptınız nasıl geçti gününüz...bu arada semuşdan haber alan varmı???
canım valla anca sahilde yürüyüş yaptık sohbet ettik.yasemin cafe tıklım tıklımdı,barınak aynı şekilde.zaten arkadaşım söyledi yer yoktur ama bir şansımızı deneyelim dedi.gittik ve sahilde turladık.hava serinleyince 5 gibi de kalktık zaten.ve gelişim 19.30 u geçti.trenden indikten sonra otobüs beklenen yer,semt garajında 30 dk bekledimİyi akşamlar kızlar!!!Ayaklarım bacaklarım feci ağrıyor şimdi masaj kreminden sürüp vurup kafayı yatıcam,acık boğazımdada yanma var,inşallah hastalanmam.Birde ablamda kalıyorum çocuklarada geçirmemem lazım.Geçen hafta o soğuklarda üşüttüm herhalde...
Miniğim sende gel hayatım f..b..ka a aramızda rahat rahat konuşuyoruz orada başkasının okuma derdide yok bekleriz yani:))
SApiş naptınız kız bugün Bostanlının altını üstüne getirdinizmi bakem
Çıtırım ne var ne yok canım?
ayy canım dikkat et aman o kadar işin arasında bide hasta olursan vay haline!
benim de burnum tıkalı,biraz grip olacak gibi hissediyorum ,bitki çayı içtim bakalım inşallah olmam-olmayız...
bugün hava çok güzeldi biz de evde oturmadık tabi bu havayı değerlendirmek için..biraz abartıp fazla ince giyinmiş olabilirim.hep bu havalar kandırıyor insanı..
ayy valla bu kış kaçıncı kez hasta oldum sayamadım :/
neyse ki allaha şükür ayakta atlatıp geçiriyorum...
kızlar gökçene doğum tebriğine ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz? tek tek mi gitsek yoksa toplu mu ? haftasonu çocuğu almadan
10-15 dk lığına gideyim diyorum.siz nasıl düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?