arkadaşlar merhaba, çok yeniyim bu sitede. Nolur bana yol gösterin. Uzun zamandır burun estetiği olmak istiyorum. Izmirde olmaya karar kıldım. Doktor araştırması yapıyorum genelde ufuk bilkay ve can kopal'ı sık görür oldum yorumlarda. Ancak ben en fazla 3-3.5 bin tl arası birşey olsun istiyorum ve kesinlikle doğal bir görünüm istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Yeni olduğum için sadece yorumları okuyabiliyorum, fotoğraf göremiyorum
ben efes kbb da sezgin öztürke oldum ama hiç memnun değilim.cemil tugay 3500 dedi.efes kbb 3000 dedi.500 lira için değmez.şimdi pişmanım cemil beye gitmedim diye.bence kesinlikle paraya kıymamazlık yapmayın.iyi olsun bir kere olsun.ve istediğiniz estetikse kesinlikle bir estetik uzmanına yaptırın.
merhaba kızlar.. Artık şu koca burnumdan kurtulmaya karar vermiş bulunuyorum. birkaç tane referans aldığım doktor ismi var. biri Çiğli Ekol hastanesinde görevli olarak çalışıyor Dr. Cem Karas ve bir arkadaşım kendisine ameliyat oldu. çok memnun. ancak diğer bir doktor var Dr.Haluk Mıdıoğlu. Bu doktorada bir arakdaşım ameliyat oldu ve çok doğal bir burnu var şimdi. Ancak kararsızım. bu doktorlar hakkında duyduklarınıza ve önerilerinize çok ihtiyacım var.
bende can kopala amelıyat olucam nasıpse ıstersen can kopalı bır arastır bı yaptıgı amelıyatları gor ben 1bucuk senedır ızdekı doktorları arastırıyorum can beyde karar kıldım bence can kopal cok basarılı
ekol kbb- bara karaali5. ayım benm ve mutluyum :)
bana da ocaktan once 3000 di hast. zam yapmış 3200 dedınasıl yani nden farklı kı fıyatlar ayrıca ben de nakıt odemıstım nyse canım helal olsun valla her kuruşu 3500 tl dese bugun gıder gene ona yaptırırım allah gule gule yemeyı nasıp etsın doktorumuza :)
can bey içinde olumlu yazılar var insan çok kararsız kalıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?