cnm sen ufuk bilkaya olmuştun sanırım nasıl memnunmusun 14 nisanda ufuk beye ameliyat oluyorumda endişeliyim acaba güzel olurmu diye insanda kendini küçük bir burunla hayal edemiyoki cnm :)
benim de sevgilim amelıyat olmamı istıyor.ufuk bilkayı düşünüyoz,ama ben çok korkuyorum ve kaygılarım var.burnumda çok buyuk problem yok gıbı.hem şekıl olarak hem de amelıyat sonrası burun işlevınde sorunlar çıkmasından korkuyorum.ufuk bilkaya amelıyat olan arkadaslar resımlerını yollayabılır mı?
15 gün önce yiğit tiftikçioğlu na ameliyat oldum... gerçekten süper bir burun oldu. ksinlikle tavsiye ederim...
merhaba kızlar.. Artık şu koca burnumdan kurtulmaya karar vermiş bulunuyorum. birkaç tane referans aldığım doktor ismi var. biri Çiğli Ekol hastanesinde görevli olarak çalışıyor Dr. Cem Karas ve bir arkadaşım kendisine ameliyat oldu. çok memnun. ancak diğer bir doktor var Dr.Haluk Mıdıoğlu. Bu doktorada bir arakdaşım ameliyat oldu ve çok doğal bir burnu var şimdi. Ancak kararsızım. bu doktorlar hakkında duyduklarınıza ve önerilerinize çok ihtiyacım var.
lütfen yiğit beyin numarasını özelden yazar mısınİki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?