İzmir'de dudak dolgusunu en iyi yapan doktor kimdir?

hikari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
32
1
98
Diğer
Kızlar ben İstanbul da. Op.Dr.Naci Çelik ve Dr.Güner Uysal'a restylane dolgu yaptırmıştım zamanında. Hepsi eridi gitti tabi..
Artık İzmirdeyim ve şu 7 yıl kadar dayanabilen dolgulardan (kalsiyum hidroksiapatit) yaptırmayı düşünüyorum. Prof.DR. xxxxx ve Opr.Dr.Fahri Mola tavsiyelerine rastladım.
Dudağı dışarı fırlatmaktan çok kalınlığı arttırmak istiyorum zira epey ince ve sönük benimkiler.. :\
Karar vermem konusunda bana yardımcı olur fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum hele bir de görüşlerinize '' önce-sonra'' fotoğrafınızı eklerseniz değmeyin keyfime.. :)
şimdiden teşekküler..

(bu arada ; Naci bey ve Güner beyle ilgili fikir almak isterseniz yada fotoğraf görmek isterseniz bende elimden geldiğince yardımcı olurum:))

Bende izmirdeyim botox ve dudak dolgusunu araştırıyorum.Bulursam size yazarım sizde bulursanız bana yazın.Ama izmirde bu konuda çok yer yok genelde bu tür klinikler alsancakta.Yarın DR. devrim ELMAS tan randevu aldım onunla görüşeceğim bilgi veririm

ebi, ilginize çok teşşekkür ederim.. bende halen araştırıyorum ,forumları okuyorum tanıdıklara soruyorum bunları yaparken burada bir forumda bir kullanıcının ''Dr.Devrim Elmas'a gittim hayatım kaydı,'' demesi üzerine ister istemez kendisini kara listeye aldım ve uzak durmaya çalışıyorum.Elbette bu konular farklı zevklere ve yoruma açık olduğundan kişiden kişiye değişebilir ama bu kullanıcı ,dudağının asimetrik olduğundan bahsediyordu buda beni korkuttu daha önce başıma geldiği için.. sayfayı tekrar bulabilirsem buradan linkini size iletirim . Ben şuan opr.dr Fahri Mola da kalmış gibiyim ,onu da yine burada forumlarda çok güzel sonuç almış bir kullanıcıyı görüp bulmuştum.. Dudak dolgularını çok beğendiğim İzmirli bir arkadaşımdan daha haber bekliyorum umarım doktoru İzmirdedir. :) Fazla uzatmadan bir karara varmak istiyorum,umarım doğru doktoru en kısa zamanda buluruz:)

ben bugün ona gittim bu yorumunuzu okumadım.Hemen kristal peeling yaptı cilt yenileme için sonra SCS KÖK HÜCRE AKTİVASYONU SONRA ALNIMA BOTOX YAPTI .bİLGİ ALMAYA GİTMİŞTİM NE OLDUĞUMU ANLAMADAN YAPTIRDIM ŞİMDİ SONUÇ BEKLİYORUM ŞU AN YÜZÜMDE BİRŞEY YOK.eNGEÇ BİR HAFATA İÇİNDE BELLİ OLUR PAYLAŞIRIM.TÜM BUNLARI YAPMASI 1 SAAT SÜRMEDİ

Merhaba, ben de dudagima juverderm lips hyaluronik asit dolgu yaptirdim. Bugun 3. Haftam ve cok dogal oldu. 1 yil dayanacagini belirtti doktorum. Cok basarili bir hekim prof dr. Ufuk Bilkay' i herkese tavsiye ederim. Beni ince ve orantisiz duran ust dudagimdan kurtardi.

merhaba, ben de istanbul'dayim eger memnun kaldiysan fikrini almak isterim. benim de dudaklarim ince, ve incelikten ziyade agzim kucuk diyebilirim:) su anda gecici dolgu dusunuyorum yakisip yakismama durumunu bilmiyorum cunku.. fotograflarini nasil gorebilirim?

ben ufuk beye burun amelıyatı oldum. şimdı dudak dolgusu düşünüyorum,siz memnun kaldınız mı,dolgu sonrası aşırı şişlık morarma agrı falan oluyor mu,şişlerın geçmesi ne kadar zaman alıyor.

bende dudak dolgusu yaptırmak istiyorum.ama nereye ve kime gitmeliyim kararsızım.ilk defa yaptıracağım maliyeti nedir bilgisi olan var mı?

Mrb canim kaca yaptrdinz

Bende ufuk bilkaya dolgu yaptıralı 1 yılı geçti sadece üst dudağıma yaptırmıştım juvaderm ama tekrarı için henüz gerek olduğunu düşünmüyorum ufuk bey dolgu konusunda çok başarılı bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Suanki fiyaylardan habrrn varmi benm hic fikrim dahi yok ona gore ayarlicam kendmi sen izmirdemi yaptrdin cok gzel olms ya bende istyrm nerde ve kaca yaptntatlim

Suanki fiyaylardan habrrn varmi benm hic fikrim dahi yok ona gore ayarlicam kendmi sen izmirdemi yaptrdin cok gzel olms ya bende istyrm nerde ve kaca yaptntatlim
Ben 1000 lira ödemiştim sdc üst dudağıma 1 yıl oldu alsancakta prof dr ufuk bilkaya yaptırdım canım

Arkadaşım yaptırdı inanın berbat oldu.bi haftada indi.ufuk bilkaya.üstelik dudağının her yeri mor aşırı ödem.korktuk..

Arkadaşım yaptırdı inanın berbat oldu.bi haftada indi.ufuk bilkaya.üstelik dudağının her yeri mor aşırı ödem.korktuk..
O bende de oldu canım çok normalmiş mosmordu 15 gün falan ve çok şişti.Sonradan oturuyo doktorla pek alakası olduğunu düşünmüyorum morluktan ziyade nereye uyguladığı, şekli önemli.güzel olcaktır bence arkadaşının.

C
hiç bişey kalmadı dudağında.10 güne falan tamamen geçti

Ben de daha önce Juvaderm ile dolgu yaptırmıştım ancak 1 hafta sürdü neredeyse, zaten 3 günde morluğu anca geçmişti. 7 yıl kadar dayanabilen dolgu fikri çok güzel anca Kalsiyum Hidroksiapatit dolgu dudak için önerilmiyor. Daha çok kemiğe yakın yerlerde dolgu yapılıyormuş, internetteki yabancı sitelerin yalancısıyım gerçi..

Fahri Mola'ya dolgu yaptıran var mıdır? Sanırım İzmirde bir tek o yapıyor uzun sürecek dolguyu, başka bir dolgu mu kullanıyor acaba?

Evet ben yaptırdım 1 seneye kadar süreceğini söylediler vücuttan vücuda fark varmış. Ama 2ay içinde indi. Fakat ne morluk nede acı oldu.

Dudak dolgusu konusunda çok iyi bir hekim ben de arıyorum... İzmir'deyim ama İstanbul'a da gidebilirim. Çünkü burada bir kere tecrübem oldu, ya dolgu maddesi kötüydü ya hekim yapamadı... bilemiyorum. Sadece 1 hafta...evet yanlış duymadınız 1 hafta dayandı. O acıya bir daha katlanamayacağım için düzelttirmek amacıyla tekrar aynı hekime gitmedim. İstanbul'da bu işin ehillerinden Op. Dr. Barış Çakır'a mı gitsem acaba diyorum.

Ben de yaptıralı bir hafta oldu ancak hala şiş umarım böyle kalmaz , tatil dönemi olmasa yanmışım . Sizin kaç gün şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…