Kızlar ben İstanbul da. Op.Dr.Naci Çelik ve Dr.Güner Uysal'a restylane dolgu yaptırmıştım zamanında. Hepsi eridi gitti tabi..
Artık İzmirdeyim ve şu 7 yıl kadar dayanabilen dolgulardan (kalsiyum hidroksiapatit) yaptırmayı düşünüyorum. Prof.DR. xxxxx ve Opr.Dr.Fahri Mola tavsiyelerine rastladım.
Dudağı dışarı fırlatmaktan çok kalınlığı arttırmak istiyorum zira epey ince ve sönük benimkiler.. :\
Karar vermem konusunda bana yardımcı olur fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum hele bir de görüşlerinize '' önce-sonra'' fotoğrafınızı eklerseniz değmeyin keyfime.. :)
şimdiden teşekküler..
(bu arada ; Naci bey ve Güner beyle ilgili fikir almak isterseniz yada fotoğraf görmek isterseniz bende elimden geldiğince yardımcı olurum:))
Merhaba, ben de dudagima juverderm lips hyaluronik asit dolgu yaptirdim. Bugun 3. Haftam ve cok dogal oldu. 1 yil dayanacagini belirtti doktorum. Cok basarili bir hekim prof dr. Ufuk Bilkay' i herkese tavsiye ederim. Beni ince ve orantisiz duran ust dudagimdan kurtardi.
Mrb canim kaca yaptrdinzMerhaba, ben de dudagima juverderm lips hyaluronik asit dolgu yaptirdim. Bugun 3. Haftam ve cok dogal oldu. 1 yil dayanacagini belirtti doktorum. Cok basarili bir hekim prof dr. Ufuk Bilkay' i herkese tavsiye ederim. Beni ince ve orantisiz duran ust dudagimdan kurtardi.
Ben 1000 lira ödemiştim sdc üst dudağıma 1 yıl oldu alsancakta prof dr ufuk bilkaya yaptırdım canımSuanki fiyaylardan habrrn varmi benm hic fikrim dahi yok ona gore ayarlicam kendmi sen izmirdemi yaptrdin cok gzel olms ya bende istyrm nerde ve kaca yaptntatlim
O bende de oldu canım çok normalmiş mosmordu 15 gün falan ve çok şişti.Sonradan oturuyo doktorla pek alakası olduğunu düşünmüyorum morluktan ziyade nereye uyguladığı, şekli önemli.güzel olcaktır bence arkadaşının.Arkadaşım yaptırdı inanın berbat oldu.bi haftada indi.ufuk bilkaya.üstelik dudağının her yeri mor aşırı ödem.korktuk..
hiç bişey kalmadı dudağında.10 güne falan tamamen geçtiO bende de oldu canım çok normalmiş mosmordu 15 gün falan ve çok şişti.Sonradan oturuyo doktorla pek alakası olduğunu düşünmüyorum morluktan ziyade nereye uyguladığı, şekli önemli.güzel olcaktır bence arkadaşının.
Kızlar ben İstanbul da. Op.Dr.Naci Çelik ve Dr.Güner Uysal'a restylane dolgu yaptırmıştım zamanında. Hepsi eridi gitti tabi..
Artık İzmirdeyim ve şu 7 yıl kadar dayanabilen dolgulardan (kalsiyum hidroksiapatit) yaptırmayı düşünüyorum. Prof.DR. xxxxx ve Opr.Dr.Fahri Mola tavsiyelerine rastladım.
Dudağı dışarı fırlatmaktan çok kalınlığı arttırmak istiyorum zira epey ince ve sönük benimkiler.. :\
Karar vermem konusunda bana yardımcı olur fikirlerinizi paylaşırsanız gerçekten çok mutlu olurum hele bir de görüşlerinize '' önce-sonra'' fotoğrafınızı eklerseniz değmeyin keyfime.. :)
şimdiden teşekküler..
(bu arada ; Naci bey ve Güner beyle ilgili fikir almak isterseniz yada fotoğraf görmek isterseniz bende elimden geldiğince yardımcı olurum:))
Evet ben yaptırdım 1 seneye kadar süreceğini söylediler vücuttan vücuda fark varmış. Ama 2ay içinde indi. Fakat ne morluk nede acı oldu.Ben de daha önce Juvaderm ile dolgu yaptırmıştım ancak 1 hafta sürdü neredeyse, zaten 3 günde morluğu anca geçmişti. 7 yıl kadar dayanabilen dolgu fikri çok güzel anca Kalsiyum Hidroksiapatit dolgu dudak için önerilmiyor. Daha çok kemiğe yakı yerlerde dolgu yapılıyormuş, internetteki yabancı sitelerin yalancısıyım gerçi..
Fahri Mola'ya dolgu yaptıran var mıdır? Sanırım İzmirde bir tek o yapıyor uzun sürecek dolguyu, başka bir dolgu mu kullanıyor acaba?
Ben de yaptıralı bir hafta oldu ancak hala şiş umarım böyle kalmaz , tatil dönemi olmasa yanmışım . Sizin kaç gün şiştiO bende de oldu canım çok normalmiş mosmordu 15 gün falan ve çok şişti.Sonradan oturuyo doktorla pek alakası olduğunu düşünmüyorum morluktan ziyade nereye uyguladığı, şekli önemli.güzel olcaktır bence arkadaşının.
Merhaba benim de ödem oldu çok, arkadaşlarım krem vs kullanmış ufuk hoca sadece bol su iç dedi.Arkadaşım yaptırdı inanın berbat oldu.bi haftada indi.ufuk bilkaya.üstelik dudağının her yeri mor aşırı ödem.korktuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?